ΚΑΡΠΑΘΟΣ: Με παρουσία Δήμαρχου, Επάρχου, Μ. Τσαμπουνιεράκη αλλά και Μ. Μανωλάκη η ανοιχτή ομιλία του Γιώργου Αναστασιάδη

ΚΑΡΠΑΘΟΣ: Με παρουσία Δήμαρχου, Επάρχου, Μ. Τσαμπουνιεράκη αλλά και Μ. Μανωλάκη η ανοιχτή ομιλία του Γιώργου Αναστασιάδη

Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση του υποψήφιου δήμαρχου Καρπάθου, παιδίατρου Γιώργου Αναστασιάδη στο μέγαρο της Ευαγγελίστριας στην πρωτεύουσα Πηγάδια.

Ο κ. Αναστασιάδης είχε προχωρήσει σε ανοιχτό κάλεσμα στους συνυποψήφιους τους καθώς και σε όλους όσοι εμπλέκονται με τα κοινά του νησιού. Στην “κεντρική συνάντηση”, όπως την αναφέρει ο κ. Αναστασιάδης, ξεχώρισαν οι παρουσίες του νυν Δήμαρχου κ. Ιωάννη Νισύριου, της Επάρχου Καρπάθου-ΗΝ Κάσου κ. Πόπης Νικολαϊδου, του κ. Μιχάλη Τσαμπουνιεράκη, του προέδρου κοινότητας Καρπάθου κ. Γιώργου Χατζηκουτσού, καθώς και του επικεφαλής της παράταξης “ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ” υπ. Δήμαρχος Μιχάλης Μανωλάκης.

Στην ομιλία του, σύμφωνα με πληροφορίες των Καρπαθιακών Νέων, ο κ. Αναστασιάδης παρουσίασε το πρόγραμμα του και στη συνέχεια ακολούθησε ανοιχτή-ελεύθερη συζήτηση. Είναι χαρακτηριστικό ότι συζητήθηκαν θέματα όπως η μονάδα Νεφρικής Ανεπάρκειας που ζητά η κοινωνία της Καρπάθου με τον κ. Αναστασιάδη να εξηγεί την διαδικασία που έχουν ακολουθήσει και έδωσε την εκτίμηση του για το θέμα.

Επίσης από τα θέματα που συζητήθηκαν ξεχωρίσαμε τις εξελίξεις για το νέο λιμάνι καθώς και τη τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

Να σημειώσουμε ότι ειδικά η παρουσία στη συγκέντρωση του έτερου υποψήφιου δημάρχου, κ. Μιχάλη Μανωλάκη δείχνει τον δρόμο για έναν διαφορετικό πολιτικό πολιτισμό στην Κάρπαθο, κάτι που το έχει αδήριτη ανάγκη ο τόπος.

19.6.2023

Καρπαθιακά Νέα