"Κάρπαθος - Ένας προορισμός για όλους". Η Δέσποινα Νταργάκη και η Φωτεινή Φράγκου στην ΕΡΤ

"Κάρπαθος - Ένας προορισμός για όλους". Η Δέσποινα Νταργάκη και η Φωτεινή Φράγκου στην ΕΡΤ

Στην πρωινή ειδησιογραφική εκπομπή της ΕΡΤ με τους Δημήτρη Κοτταρίδη και  Γιάννη Πιτταρά, χτες 17 Μαϊου, είδαμε σε ζωντανή σύνδεση την Κάρπαθο! Καλεσμένες των δυο δημοσιογράφων ήταν η κα Δέσποινα Νταργάκη και η κα Φωτεινή Φράγκου! Με τίτλο “Κάρπαθος-Ένα νησί για όλους” παρουσίασαν το νησί από το Φοινίκι της Αρκάσας. Περιέγραψαν τους τρόπους που μπορεί κανείς να φτάσει σε αυτό αλλά και τις πολλές δυνατότητες που έχει ο επισκέπτης του. Στάθηκαν, όπως ήταν φυσικό  στα μοναδικά  χαρίσματα της Καρπάθου. Στην γοητεία που ασκεί το νησί στους ανθρώπους!

Όπως μας εξήγησε η κα Νταργάκη η επαφή με την ΕΡΤ είναι μια προσωπική της προσπάθεια, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ΕΡΤ1 για το ενδιαφέρον και την ανταπόκριση στο κάλεσμα. Ωστόσο νιώθει ότι χρειάζεται μεγάλος αγώνας για να υπάρχουν ουσιαστικά αποτελέσματα στο φετινό τουριστικό πεδίο.

Ζητήσαμε από την κα Νταργάκη να μας κάνει μια εκτίμηση για το φετινό καλοκαίρι.

“Θεωρώ ότι σε μια σαιζόν με τόσες αναταράξεις και επισφαλείες πρέπει να δωθει βάρος στην πρόσελκυση του εσωτερικού τουρισμου. Είναι σίγουρο ότι πάμε σε μια σαιζόν λίγο καλύτερη από πέρσι, αλλά με πολλές απώλειες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.. Η Κάρπαθος πρέπει να δώσει τον δικό της αγώνα για να κερδίσει ένα κομμάτι της Ελληνικής τουριστικής αγοράς. Η κα Φράγκου που προσφέρει πάντα με προθυμία τη βοήθεια της, δέχτηκε να συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια προβολής του τόπου μας. Έχοντας και την γνώση αφού έχει προσφέρει αρκετά στην προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού, έδωσε το στίγμα σχετικά με όλες τις δυνατότητες που έχει ο επισκέπτης για να περάσει τις πιο όμορφες διακοπές…”

https://www.facebook.com/despina.dargaki/videos/10226009877651911