Καταγγελία λουόμενου στην Κάρπαθο: "Δεν μας άφηναν να προσεγγίσουμε στην παραλία αν δεν πληρώναμε είσοδο"

Καταγγελία λουόμενου στην Κάρπαθο: "Δεν μας άφηναν να προσεγγίσουμε στην παραλία αν δεν πληρώναμε είσοδο"

Λουόμενος υποστηρίζει ότι του ζήτησαν χρήματα για να του επιτρέψουν να προσεγγίσει μια παραλία της Καρπάθου! Μάλιστα σε μήνυμα του, προς στα Καρπαθιακά Νέα, δεν αναφέρεται στη χρήση των λειτουργιών που παρέχονται αλλά στην είσοδο στην παραλία!

Διαβάστε το μήνυμα του:

“Θα ήθελα να φέρω εις γνώση σας το παρακάτω γεγονός.Κατά τη σημερινή μου επίσκεψη σε περιοχή του Αφιάρτη, με λύπηση διαπίστωσα ότι γίνεται ιδιωτικοποίηση της παραλίας από  υπεύθυνο, ο οποίος δεν αφήνει λουόμενους να την προσεγγίσουν χωρίς να του προσκομίσουν αντίστοιχο χρηματικό ποσό. Δεν αναφέρομαι σε χρήση των λειτουργιών τις επιχείρησης του όπως ντουζ κλπ αλλά το να εισέλθουμε στο χώρο της παραλίαςΕπιπροσθέτως δεν κόβονται αποδείξεις. Είναι κρίμα σε ένα τόσο όμορφο μέρος σαν την Κάρπαθο, τέτοιες συμπεριφορές να διώχνουν μακριά τον τουρισμό. Μακάρι οι τοπικοί φορείς και τα μέσα ενημέρωσης να μην έκαναν δέκτες τέτοιες συμπεριφορές”

Πρόκειται για σοβαρότατη καταγγελία που πρέπει άμεσα να ελεγχθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες, μιας και βρισκόμαστε στην αρχή της τουριστικής περιόδου.