Κικίλιας Μπαλατσινού στην Κάρπαθο. Χθες σε παραδοσιακό γάμο, σήμερα στην πολιτιστική πρωτεύουσα της Δωδεκανήσου

Κικίλιας Μπαλατσινού στην Κάρπαθο. Χθες σε παραδοσιακό γάμο, σήμερα στην πολιτιστική πρωτεύουσα της Δωδεκανήσου

Ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας με τη σύζυγο του κα Τζένη Μπαλατσινού έφτασα το αργά βράδυ της Παρασκευής στην Κάρπαθο, άλλαξαν τα αρχικά σχέδια τους και προτίμησαν να μείνουν και να δειπνήσουν στην Αμμοωπή, την παραθαλάσσια περιοχή που είχαν κλείσει και δωμάτιο. Το πρωινό του Σαββάτου ο κ. Κικίλιας το αφιέρωσε στην Κάρπαθο, ενημερώθηκε αλλά και ενημέρωσε τις τοπικές αρχές, για τις εξελίξεις στο τομέα του τουρισμού, που άλλωστε αποτελεί και τον ισχυρότερο πυλώνα οικονομίας του τόπου.

Το απόγευμα το ζευγάρι παρακολούθησε το έθιμο του γάμου στο Απέρι και στο πρόγραμμα υπήρχε και μια βραδινή βόλτα στην πρωτεύουσα Πηγάδια.  Για σήμερα Κυριακή, 12 Ιουνίου, στα σχέδια τους είναι η επίσκεψη στην Όλυμπο όπου θα ξεναγηθούν και θα γνωρίσουν την πολιτιστική πρωτεύουσα της Δωδεκανήσου. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι θα τους συνοδεύει ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Παραγυιός με τη σύζυγο του.

Πηγή Καρπαθιακά Νέα

 

Η κα Τζένη Μπαλατσινού στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανέβασε φωτογραφίες και videos από το Απέρι και τον γάμο που βρέθηκαν.

https://www.instagram.com/stories/jennybalatsinou/2858530764451927020/

https://www.instagram.com/stories/jennybalatsinou/2858510769223367006/

https://www.instagram.com/stories/jennybalatsinou/2858519107447640803/

φωτογραφία αρχείου