Στο Κρητικό Κέντρο "ΟΜΑΛΟΣ" η δωδεκανησιακή παράδοση συνάντησε την Κρήτη, μέσα από τη βασιλόπιτα του Συλλόγου μας!

Στο Κρητικό Κέντρο "ΟΜΑΛΟΣ" η δωδεκανησιακή παράδοση συνάντησε την Κρήτη, μέσα από τη βασιλόπιτα του Συλλόγου μας!

Η λύρα, το λαούτο και το βιολί της Δωδεκανήσου έσμιξαν με τους ήχους της λύρας του Μιχάλη Κουνάλη και χάρισαν στους περίπου 220 παρεβρισκόμενους μία όμορφη βραδιά.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι παρεβρέθηκαν στην εκδήλωση μας, ιδιαίτερα τους νέους μας που έδωσαν τον παλμό αλλά και τους Προέδρους/μέλη των δωδεκανησιακών συλλόγων, συγκεκριμένα τον κ. Ιωάννη Φραγκούλη, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών-Πειραιώς, τον κ. Δημήτρη Καλικάντζαρο, πρόεδρο της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», τον κ. Μίνο Κομνηνό, πρόεδρο του Συλλόγου εν Ελλάδι Κασίων, τον κ. Οδυσσέα Σακελλαρίδη, πρόεδρο του Συλλόγου Νισυρίων Αθηνών «Γνωμαγόρας», την κυρία Λουκία Ζερβάνου, πρόεδρο της Ένωσης Κώων Αθηνών «Ο Ιπποκράτης», την κυρία Μαίρη Μπέλεση, πρόεδρο του Ομίλου Καρπαθίων Νέων, την κυρία Μαρία Κορδίνα, αντιπρόεδρο της Ένωσης Ροδίων Αττικής και την κυρία Αναστασία Μαυριδάκη, αντιπρόεδρο του Συλλόγου Καρανιωτών Αττικής «Καράνου». Επιστολή με ευχές απέστειλαν οι βουλευτές Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς και Νεκτάριος Σαντορινιός.

Ξεχωριστά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δωδεκανήσιους νέους μουσικούς που εμπλούτησαν τη βραδιά και συγκεκριμένα τους κυρίους Ανδριανό Χασαπλαδάκη (λύρα, βιολί, φωνή), Ιωάννη Λιγνό (λαούτο, φωνή), Γιώργο Παναγιώτου (λύρα), Ιωάννη Χαροκόπο (λαούτο) και Νίκο Γιαλίζη (κιθάρα). Τέλος, να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνεισέφεραν με τα δώρα τους για τη λαχειοφόρο αγορά μας.

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους σύντομα σε μελλοντικές εκδηλώσεις και δράσεις μας!

Δελτίο Τύπου

26.1.2023