Καθυστερεί η επιχορήγηση στον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ. Το θέμα δεν χειρίστηκε η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου

Καθυστερεί η επιχορήγηση στον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ. Το θέμα δεν χειρίστηκε η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Δήμου Καρπάθου δεν θα δοθούν τα 25.000 ευρώ στον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Καρπάθου γιατί οι διαδικασίες είχαν γίνει με λάθος τρόπο.

Σύμφωνα με ενημέρωση που έχουν τα Καρπαθιακα Νεα, από τον Πρόεδρο του ιστορικού Σωματείου της Καρπάθου,  κ. Κοσμά Γιαλλουράκη, αν και σήμερα όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο πρόεδρος ήταν εξαιρετικά θετικοί στην επιχορήγηση ωστόσο το λάθος οφείλεται στον χειρισμό της Δημοτικής Αρχής.

Η αίτηση του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ απο τον 4/2022 δεν έφτασε ποτέ στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου. Την διαχειρίστηκε η δημοτική αρχη  και έφτασε στην εκπνοή της ημερομηνίας να περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο. Σήμερα,  μετα την αποφαση Δ.Σ., έμαθαν οτι χρειάζεται και αποφαση ΟΕ.

Ο Ποσειδωνας είχε καταθέσει τον απολογισμό για έγκριση από τον  Μάρτιο 2022, ωστόσο,  άγνωστο γιατί, έμεινε στο συρτάρι και δεν εγκρίθηκε ποτέ απο την  Ο.Ε. του Δήμου.

Ο κ. Γιαλλουράκης έχει την προφορική επιβεβαίωση του Δημάρχου της Καρπάθου κ. Νισύριου,  ότι θα βρεθεί λύση και στον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ θα δοθούν αυρα τα χρήματα έστω και με μικρή καθυστέρηση.