Μανώλης Παραγυιός: "Άμεσα ξεκινά η δημοπράτηση του ΕΠΑΛ. Χωρίς την συναίσθηση της ευθύνης αυτής δεν θα είχαμε φτάσει στην λύση"

Μανώλης Παραγυιός: "Άμεσα ξεκινά η δημοπράτηση του ΕΠΑΛ. Χωρίς την συναίσθηση της ευθύνης αυτής δεν θα είχαμε φτάσει στην λύση"

Με ανάρτηση του, ο Αντιδήμαρχος Καρπάθου Μανώλης Παραγυιός, δίνει το στίγμα για το μεγάλο έργο της αποκατάστασης του ΕΠΑΛ της Καρπάθου:

“Στο ΕΠΑΛ- Γυμνάσιο Πηγαδίων , τα παιδιά κάνουν μάθημα στα κοντέινερ από το 2017 .

Τακτοποιήθηκε το ιδιοκτησιακό (2020) , τακτοποιήθηκε το αυθαίρετο της κατασκευής ( 2021) ( ήταν αυθαίρετα κτισμένο), εκπονήθηκαν μελέτες Στατικής Επάρκειας, Αρχιτεκτονική και Ενεργειακής Αναβάθμισης από τον Δήμο Καρπάθου το 2021 οι οποίες και παραδόθηκαν στην ΚΤΥΠ .

Είναι οι μελέτες βάσει των οποίων θα γίνουν οι εργασίες που αναφέρονται στην περιγραφή του συγκεκριμένου εγγράφου .

Σήμερα , όπως είχαμε προαναγγείλει, εγκρίθηκε η χρηματοδότηση 1.700.000 ευρώ για την πλήρη επισκευή του κτιρίου .

Άμεσα ξεκινάει και η δημοπράτηση του έργου από την ΚΤΥΠ .

Η “πλάτη” που ορισμένοι έχουμε βάλει , αντιπαρερχόμενοι τοξικές καταστάσεις και συνθήκες που κάνουν τα πάντα απίστευτα δύσκολα , δεν είναι επειδή είμαστε “γατζωμενοι” με την εξουσία αλλά επειδή έχουμε ευθύνη για τον τόπο μας !

Χωρίς την συναίσθηση της ευθύνης αυτής δεν θα είχαμε φτάσει στην λύση του μεγάλου αυτού προβλήματος , η οποία προφανώς δεν έρχεται χωρίς σκληρή δουλειά και καθημερινή επιμέλεια από το πρώτο στάδιο έως και το τελευταίο.”

28.7.2022

Καρπαθιακά Νέα