Κάρπαθος: Μετά από 38,5 χρόνια ευδόκιμης υπηρεσίας αποχαιρέτησε την ΥΠΑ ο Αερολιμενάρχης Μανώλης Παραγυιός

Κάρπαθος: Μετά από 38,5 χρόνια ευδόκιμης υπηρεσίας αποχαιρέτησε την ΥΠΑ ο Αερολιμενάρχης Μανώλης Παραγυιός

Συνταξιοδοτήθηκε στο τέλος του 2021 ο Αερολιμενάρχης κ. Μανώλης Παραγυιός. Πρόκειται για εργαζόμενο που του αναγνωρίζουν το ήθος, την εργατικότητα και την Ανθρωπιά του. Ο κ. Παραγυιός εργάστηκε με σταθερότητα και συνέπεια 38,5 χρόνια στην ΥΠΑ και στη θητεία του έγινε η μετάβαση στο σημερινό σύγχρονο αεροδρόμιο της Καρπάθου.

Οι συνάδελφοι του στο Αεροδρόμιο της Καρπάθου αποχαιρετούν τον συνάδελφο, Αερολιμενάρχη και κυρίως Άνθρωπο και φίλο τους με θερμότατα και συγκινητικά λόγια:

“Μανώλη σαν συνάδελφοι σου και σαν φίλοι, όλα αυτά τα χρόνια υπήρξες πρότυπο για εμάς, ως υπάλληλος παροχής πληροφοριών πτήσεων αεροδρομίου αλλά και ως Αερολιμενάρχης. Πάντοτε τίμιος, δίκαιος,υποστηρικτικός σε μας, εργατικός (σε βαθμό υπερβολής), πρόθυμος, ενημερωμένος και βέβαια πεισματάρης, ώστε να λύνονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε.

Τα κατάφερνες και με το παραπάνω, αν σκεφτούμε ότι στη μακρά θητεία σου μεταβήκαμε από “παράγκα” σε νέο σταθμό με υπερσύγχρονο Πύργο Ελέγχου .

Πάνω από όλα ,όμως υπήρξες Άνθρωπος και Φίλος.
Σε ευχαριστούμε για όλα όσα έχεις κάνει για μας και για την Υπηρεσία.
Με την αποχώρησή σου, σου ευχόμαστε καλή συνέχεια και να σου δίνει ο Θεός υγεία και ευημερία, να απολαύσεις ότι αγαπάς και ότι σε ευχαριστεί.”

Χρήστος Άννα Κώστας