Ο Μανώλης Τσέρκης σχολιάζει την τοποθέτηση του Αντιδημάρχου Β. Καρπάθου, Νίκου Νταή

Ο Μανώλης Τσέρκης σχολιάζει την τοποθέτηση του Αντιδημάρχου Β. Καρπάθου,  Νίκου Νταή

“Oστις δεν προσέχει παραπατεί, οστις υπερηφανεύεται προσκούει,

Οι καιροί ειναι χαλεποί .

Το ανωφερές εχει κατάβασιν , και η πτησις εχει πτώσιν ”

Θα τοποθετηθώ με αυτα τα λογια απο τον Παπαδιαμαντη αντιδήμαρχε κ. Νταή στην χθεσινη σου αναρτηση διοτι ειλικρινά δεν μπορώ να μείνω αμετοχος σε μια τετοια τοποθετηση εκ μέρους σου..!!

Στην νευραλγική θεση που σημερα υπηρετείς βρεθηκα επι σειρα ετων και εγω.

Ενας τοπος με ιδιαιτερότητες και αρκετα προβλήματα προς επίλυση που πολλες φορες επιχειρήσαμε κατω απο αντίξοες συνθήκες ωστε να φέρουμε το αποτέλεσμα.!!

Δεν θα σου για τις ανθρώπινες σχεσεις διοτι ειλικρινά ειναι κεφάλαιο δισάγνωστο για πολλούς , θα σου πω ομως για σχεσεις συνεργατων ή καλύτερα σχεσεις που αφορουν εν προκειμένω προισταμένους – υφισταμένους.

Ειναι λοιπον επικίνδυνα ανώριμο αντιδήμαρχε να τοποθετείσε δημόσια για ενα υφιστάμενο σου .

Ασχετα αν και δεν τον εχεις κατανομάσει , ολοι ξερουμε για ποιον πρόκειτε αφου ειναι και ο μοναδικος ηλεκτρολόγος του Δήμου μας..!!

Ισχυρίζεσαι λοιπόν μεταξύ άλλων οτι δεν ειναι συνεπής στις υποχρεώσεις εναντι στο δήμο αλλα και οτι αναλαμβάνει εργασιες ιδιωτικα , ακυρώνοντας την σύμβαση που εχει με το δημόσιο .

Κατανοείς ωστοσο αν επιληφθεί ενας εισαγγελέας ή ο κυριος που κατανομάζεις προσφύγει στην δικαιοσύνη , σε ποσο σσχημη θεση θσ βρεθείς μια και ολα αυτα ειναι ανευ αποδείξεων..!!

Χρειάζεται λοιπον σύνεση και αξιολόγηση των καταστάσεων παντα κατά περίσταση.

Προσωπικα αυτο που εχω να δηλώσω στην πενταετή θητεια μου ως αντιδήμαρχος ποτε δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με τον συγκεκριμένο δημοτικο υπάλληλο , παντοτε ειχα την βοηθεια του οχι μονο στον τομέα που τον αφορουσε ( ηλεκτρολογια) αλλα και σε διαφορετικά προβλήματα που ανα καιρούς προέκυπταν στο χωριό..!!

Ειναι λοιπον φρονιμο αν κρίνουμε ως προϊστάμενοι οτι ο υφιστάμενος μας παρεκλύνει των αρμοδιοτήτων του να τον παραπέμψουμε στα εσωτερικά οργανα του δήμου προς συμμόρφωση και οχι να αμελούμε την έννοια της δεοντολογίας και να εκτειθόμεθα δημόσια , καταγράφοντας τις σπόψεις μας δημόσια..!!