Μάχη στις Εκλογές στην Κάρπαθο: Φελλουζής-Μανωλάκης για το Δήμο - Νικολαϊδου-Παραγυιός για το Επαρχείο

Μάχη στις Εκλογές στην Κάρπαθο: Φελλουζής-Μανωλάκης για το Δήμο - Νικολαϊδου-Παραγυιός για το Επαρχείο

Τελευταία ημέρα η σημερινή για την προεκλογική περίοδο ενόψει των εκλογών της Κυριακής 8 Οκτώβρη.

Ο επικεφαλής της παράταξης “Πρόοδος Καρπάθου” Μιχάλης Φελλουζής επέλεξε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, την κεντρική προεκλογική του παρουσίαση στα Πηγάδια ενώ μια μέρα νωρίτερα, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου ο κ. Μιχάλης Μανωλάκης, πραγματοποίησε συγκέντρωση στο εκλογικό κέντρο της παράταξης του “Καρπαθιακή Ένωση”.

Κύκλοι και από τις δυο παρατάξεις, που διεκδικούν το Δήμο Καρπάθου, εκφράζουν αισιοδοξία για τα αποτελέσματα των εκλογών. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτές οι εκλογές, τουλάχιστον όσο αφορά το Δήμο θα μείνουν στην ιστορία αφού αν και είχαμε παρατεταμένη και πολύ μεγάλη προεκλογική περίοδο ήταν από τις πιο βουβές, τις πιο σιωπηλές σε όλο το νησί. Κρατάμε επίσης ότι ο νυν Δήμαρχος κ. Νισύριος δεν εξέφρασε καμιά άποψη για τους δυο μονομάχους!

Μεγάλη μάχη φαίνεται να γίνεται για το Επαρχείο Καρπάθου ΗΝ Κάσου, αφού δυο από τους τρεις υποψηφίους της παράταξης του κ. Γ. Χατζημάρκου, που οι μετρήσεις τη φέρνουν μπροστά, η νυν Έπαρχος κυρία Πόπη Νικολαϊδου και ο Αντιδήμαρχος κ. Μανώλης Παραγυιός, ακούγονται πολύ έντονα για τη θέση του Επάρχου.

Όπως είναι γνωστό και βάσει Νόμου από την Παρασκευή στις 12 το βράδυ μέχρι και το πέρας των εκλογών απαγορεύεται η οποιαδήποτε ανακοίνωση ή διαφήμιση αφορά τις εκλογές.

Και εμείς ως ενημερωτική σελίδα να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους όσοι συμμετέχουν στη χαρά των εκλογών και θα ασχοληθούμε ξανά ανακοινώνοντας σας τα αποτελέσματα το βράδυ της Κυριακής.

6.10.2023

Καρπαθιακά Νέα