Μενετές Καρπάθου. Πραγματοποιήθηκε ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων

Μενετές Καρπάθου. Πραγματοποιήθηκε ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων

 

Χρειάστηκε μόλις έναν μήνα εργασιών για να ολοκληρωθεί ένα αίτημα που καθυστερούσε και στοίχειωνε αρκετά χρόνια τις Μενετές. Πρόκειται για το τοιχίο στο πάρκινγκ, ακριβώς πίσω από το λαογραφικό Μουσείο του χωριού.

 

Μάλιστα πολλοί, όταν μιλούσαν για αυτό το χώρο, έλεγαν ότι χωρίς έναν μαντρότοιχο υπήρχε κίνδυνος, από μια απροσεξία, να βρεθεί κάποιος στον γκρεμό. Ευτυχώς δεν είχαμε κάποιο ατύχημα, ενώ πριν από λίγες ημέρες αυτό το έργο ολοκληρώθηκε. Το πέτρινο τοιχίο είναι  πια στη θέση του!

Όπως μας ενημερώνει ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μενετών, κ. Μανώλης Μαγριπλής:

«Η κατασκευή του τοιχίου ξεκίνησε στις 15 Γενάρη και ολοκληρώθηκε με την κατασκευή της σκάλας της γαλαρίας, την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για τη συνέχεια των έργων που έγιναν το Νοέμβρη 2020, για την αποκατάσταση της αποχέτευσης στην περιοχή.

 

 

 

Το τοιχίο ύψος 1,50 μέτρο και η όλη κατασκευή έγινε από τα συνεργεία του Δήμου. Ευχαριστούμε το Δήμο και ιδιαίτερα τους αντιδημάρχους, κ.κ. Μιχάλη Μανωλάκη και Γιάννη Λυριστή, για τη συμβολή τους. Την  ανταπόκριση στις ανάγκες του χωριού και στην ολοκλήρωση των έργων. Επίσης πρέπει να ευχαριστήσουμε κ το συγχωριανό μας κ. Μιχαήλ Γεωργίου Οικονόμου, για τη δωρεά μέρους της πέτρας, που χρησιμοποιήθηκε για τις εργασίες».