Η ταλαιπωρία του Αριστείδη Μιαούλη να φτάσει στην Όλυμπο από το Διαφάνι!

Η ταλαιπωρία του Αριστείδη Μιαούλη να φτάσει στην Όλυμπο από το Διαφάνι!

Την ταλαιπωρία του για να μεταβεί σήμερα στην Όλυμπο από το Διαφάνι όπου διαμένει αυτές τις μέρες, εκφράζει ο δημοσιογράφος και προϊστάμενος της ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου Αριστείδης Μιαούλης.

” Είχα κλείσει την Παρασκευή, 5 Ιουλίου, συναντήσεις στην Όλυμπο για μια σειρά συνεντεύξεων με φωτογραφίσεις με σκοπό να δημοσιευθούν σε αφιέρωμα στην ΕΡΤΝΕWS. Προς απογοήτευση τόσον δική μου όσο και επικεπτών που δεν διαθέτουμε μέσον για τις μετακινήσεις μας δεν βρήκαμε τρόπο να ανέβουμε στην Όλυμπο. Μας είπαν πως το λεωφορείο του ΚΤΕΛ πραγματοποιεί μόνο ΕΝΑ δρομολόγιο την Τετάρτη που συνδέει Πηγάδια Διαφάνι μέσω Ολύμπου. Όντως το χρησιμοποίησα για να κλείσω τις συναντήσεις μου χωρίς να γνωρίζω ότι από κει και πέρα δεν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας. Μάρτυρες μου λοιπόν σήμερα οι Διαφανιώτες και οι οδηγοί πούλμαν που μεταφέρουν τουρίστες που έρχονται με τα ημερόπλοια, στην αγωνία μου να βρω τρόπο να μετακινηθώ.

Οι δεύτεροι, δεν μπορούσαν να με εξυπηρετήσουν, και λογικά, διότι έχουν συγκεκριμένο ρόλο και σκοπό. Και έτσι, από τις 10 το πρώι ως τη μια και μισή το μεσημέρι αναζητούσα τρόπο μετακίνησης αφού ούτε ταξί δεν υπήρχε στο Διαφάνι. Φίλος οδηγός έτυχε να ανεβαίνει και με εξυπηρέτησε, αλλά ήταν πολύ αργά.

Οι υπόλοιποι αναζητούντες μέσον παραιτήθηκαν της προσπάθειας.