Ο Μιχάλης Ιωαννίδης στην επιτροπή του ΥΠΕΝ για τους δασικούς χάρτες

Ο Μιχάλης Ιωαννίδης στην επιτροπή του ΥΠΕΝ για τους δασικούς χάρτες
Με ανάρτηση του το Επαρχείο Καρπάθου ενημερώνει ότι στην νομοπαρασκευαστική επιτροπή που έχει συγκροτηθεί από το ΥΠΕΝ ζητήθηκε να συμμετάσχει το μέλος της Επιτροπής του Επαρχείου μας, για τους Δασικούς Χάρτες ,κ Ιωαννίδης Μιχάλης, εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου και πρώην Δήμαρχος Καρπάθου.
Στην επιτροπή αυτή, εξετάζονται τα προβλήματα που ανακύπτουν από τους Δασικούς χάρτες τόσο θεματικά, όσο και χωρικά ανά περιοχές της Ελλάδας.
Στην ατζέντα των θεμάτων που θα εξεταστούν νομοθετικές λύσεις είναι τα κτηματολογικά ιδιοκτησιακά, οι οικισμοί σε πρώην δασικές εκτάσεις, οι δασωμένοι και εκχερσωμένοι αγροί, οι χορτολιβαδικές εκτάσεις κ.ο.κ.
«Θέλουμε να φτιάξουμε αξιόπιστους Δασικούς Χάρτες για όλη τη χώρα» τόνισε ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γ .Αμυράς και ο ΓΓ Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων κ. Κ .Αραβώσης στην συνάντηση που πραγματοποίηθηκε στο Επαρχείο μας, την Παρασκευή .
Η πρόσκληση συμμετοχής του κ Ιωαννίδη αυτό αποδεικνύει .
Η δυναμική παρουσία του στην συγκεκριμένη επιτροπή θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο όλα τα προβλήματα που καιρό τώρα επισημαίνουμε .