Μιχάλης Μανωλάκης: "Οποίος έχει την μύγα μυγιάζεται κ. Διακολιέ"

Μιχάλης Μανωλάκης: "Οποίος έχει την μύγα μυγιάζεται κ. Διακολιέ"

Οποίος έχει την μύγα μυγιαζεται κ. Διακολιε. Εγώ αναφέρθηκα στους επιλαχόντες ΔΣ που πήραν αξιώματα χωρίς να τους τα έχει δώσει ο λαός και όχι για αυτους που εγιναν ΔΣ από παραιτήσεις άλλων ΔΣ.

Τους σοφρωνες και συνετούς ανθρωπους που προφανως εννοείτε εσεις(συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σας), ο Καρπαθιακος λαός τους έδειξε περίτρανα την έξοδο από την διοίκηση του δήμου το 2019. Το πως βρέθηκατε σε αυτήν το ξέρει ολος ο κοσμοσ και δεν μπορει να αλλάξει αυτό επειδη ένας ΔΣ θέλει να τους κολακέψει, επειδη ένας θεός ξέρει γιατί το κάνει αυτό!

Όσο για τις εξετάσεις που δώσατε στον πολιτικό σας βίο καλύτερα να ερωτηθούν οι συγχωριανοί σας και να μας πουν και όχι εσεις. Πολιτικη αλαζόνια εχετε, αλλά κατά πως ταιριάζει στην κάθε «περίσταση».

Κύριε Διακολιε δεν χρειαστήκατε προσκλητήριο. «Τρεξατε» πολύ πιο πριν σας καλέσει ο Δημαρχος!!!Ολοι το γνωρίζουν.

Ο τωρινος Πρόεδρος του ΔΣ είναι ο τότε Αντιδημαρχος Μανωλακης Μιχαλης στο γραφείο του οποίου περνάγατε πολλές ώρες 2-3 φορές την εβδομάδα, επειδη ο Δημαρχος δεν σας δεχόταν καν στο γραφείο του για μια προσωπική σας δουλειά. Πείτε στον Καρπαθιακο λαό τι ζητούσατε τότε από τον αντιδήμαρχο Μανωλακη και ήσασταν κάθε μέρα στο γραφείο του;

Τέτοια βαθμολογία δεν θελω. Χαλάλι σας και εις ανώτερα. Και ταυτόχρονα εξ αιτίας της παρουσία σας κατηγορήθηκα από το περιβάλλον του Δημάρχου ότι εγώ και εσεις ενημερώναμε τον βουλευτή κ. Κονσόλα ώστε να υποσκαψουμε το πολιτικό μέλλον του Δημάρχου. Ο κ. Δημαρχος ήταν αυτόπτης μάρτυρας της παρέμβασης. Το πρόσωπο αυτό έκανε 3-4 μήνες να ξαναπατήσει στο γραφείο μου και τον άφησα μόνο μετά από παρέμβαση του δημάρχου που μου το ζήτησε σαν χάρη. Όλη η ΝΕΑ ΠΝΟΗ γνωρίζει το περιστατικό όπως και εσεις. Και μην εκδηλωνεσται τόσο πολύ υπέρ του Δημάρχου. Δεν σας πιστεύει κανείς!! Ολοι το γνωρίζουν.

«Δεκανίκια» και «πάτρωνες». Πολιτικο παραλήρημα. Νομίζετε ότι για να παρει κανείς παραπάνω ψήφους από σας χρειάζονται όλοι αυτοί που αναφέρεστε; Και επειδη φαίνεται να γνωρίζετε καλά τι έγινε με μένα πείτε μας ποιοι είναι αυτοί; Και μια σύσταση. Μην ασχολείστε τόσο πολύ μαζί μου προεκλογικά γιατί σας κάνει κακό!!! Ξεχασατε να βοηθήσετε τον εαυτόν σας!! Μαλλον υπέρτιμάτε τον εαυτόν σας και υποτιμάτε ολους τους υπόλοιπους. «Καθαροί», «αμόλυντοι» οι ψηφοφόροι που σας ψήφισαν. Δεν εχω καμια αμφιβολία για αυτο. Αληθεια κ. Διακολιε τους γνωρίζετε τους ανθρωπους που με ψήφισαν και καταφέρεστε με αυτον τον έμμεσο απαίσιο τρόπο εναντίον τους; Ντροπή και μόνο ντροπή!!!!! Και ο Αρχηγός σας κάποια στιγμή στο ΔΣ μου είπε ότι οι ψηφοφόροι που με ψήφισαν είναι «τουρίστες» και έρχονται με charter για να με ψηφίσουν!!!! Προφανως εννοεί τους ετεροδημοτες τους οποίους βλέπει σαν τουρίστες. Βλεπω οτι εχετε χάσει κάθε έλεγχο. Μηπως ντρέπεστε γιατί ο λαός δεν σας ήθελε στην διοίκηση του δήμου και εχετε νευριάσει; Τωρα ειστε διοίκηση!!! Ο σκοπός επετεύχθη όπως επετεύχθη!!!! Δεν σώσατε κανένα τόπο. Το πολιτικό σας μέλλον σώσατε προς το παρόν με βάση τις εκλογές του 2019, τις οποίες θέλετε να ξεχάσουμε όλοι για να αισθάνεστε εσεις καλά για τις πραξεις σας!!! Εσεις κάνατε μπάχαλο την ψήφο του λαού. Τι θα γίνει μετά ούτε εσεις ούτε κανένας μας μπορει να προβλέψει. Προς το παρόν ισχύουν τα αποτελέσματα του 2019 όσο και αν αυτό σας στεναχωρεί και σας προκαλεί αλλεργία.

Για πια «ανατροπή» Δημάρχου μιλατε; Καλά δεν υπαρχει ίχνος ντροπής να τα γράφετε κιόλας;

Νομιζω ότι ο Δημαρχος από την ώρα που έχει εσας στο πλευρό του, δεν νομιζω ότι χρειάζεται κάποιον άλλον. Εσεις ειστε αρκετός!!

Όψιμος υποστηριχτής του Δημάρχου. Ξέρω γιατί. Για την σωτηρία της…ΚΑΡΠΑΘΟΥ!!!!!

Και θα πω και κάτι για την υποκρισία που επικρατεί αυτη την στιγμή. Πιο πολλές πιθανότητες υπαρχουν να στηρίξω εγώ τον Δημαρχο παρά όλοι εσεις κ. Διακολιε!!!!

Καμία πολιτικη φιλοδοξία από αυτες που εννοείτε για να μου ρίξετε λάσπη δεν εχω. Το εχω δηλώσει πολλές φορές.

Η στήριξη σας είναι συγκυριακή. Αλήθεια θα είσαστε υποψήφιος ΔΣ με τον Δήμαρχο μετά την εκ νέου αναγγελία της υποψηφιότητας του; Η απλως τωρα του κάνετε το πολιτικό «κορόιδο» όπως το πολιτικό «κορόιδο» κάνατε με όλους τους προηγούμενους Δημάρχους;

Εμενα η σκέψη μου για το νησί δεν εξαρτάται από τα προσωπικά μου συμφέροντα κ. Διακολιε!!!

Ας βρεθεί κάποιος να μου πει αν χρησιμοποίησα την θέση μου σαν Αντιδημαρχος για να ικανοποίησω η να προωθήσω συμφέροντα δικά μου η συγγενών μου.Αν κάποιος ξέρει κάτι να βγει να το πει και να μην πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα κ. Διακολιε. Ειμαι πολιτικά ελεύθερος άνθρωπος, πράγμα που εσεις δεν γνωρίζετε καν τι σημαίνει και δεν μπορειτε και να ειστε.

Γράφεται ΤΕΛΟΣ. Αυτη η λέξη που γράφετε στο τέλος δείχνει το ποσό αντιδημοκρατικός και πολιτικά εξαρτώμενος ειστε. Σας καταλαβαίνω όμως γιατί δεν εχετε άλλη επιλογή!!Χαρειτε προς το παρόν την συμμετοχή σας στην διοίκηση του δήμου που σας …..εξασφαλίσαμε!!!

Μιχαλης Ηλία Μανωλάκης

Πρόεδρος ΔΣ