Μιχάλης Μανωλάκης:"Ο Παραγυιός δεν είναι θύμα, είναι θύτης. Περνάει δίπλα από τα έδρανα συνεχώς, βρίζει, κλείνει μικρόφωνα".

Μιχάλης Μανωλάκης:"Ο Παραγυιός δεν είναι θύμα, είναι θύτης. Περνάει δίπλα από τα έδρανα συνεχώς, βρίζει, κλείνει μικρόφωνα".

Τη δική του εκδοχή για τα όσα εκτυλίχθηκαν στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπάθου, αλλά και απάντηση στα πυρά που εξαπέλυσε εναντίον του -μέσω του σταθμού μας- ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Παραγυιός, έδωσε ο Πρόεδρος του Οργάνου Μιχάλης Μανωλάκης, μιλώντας στον Real Voice 99.5 και τον Τέρη Χατζηιωάννου.

της Νατάσας Παμπρή

Ο κ. Μανωλάκης ήταν λάβρος εναντίον τόσο του Δημάρχου, όσο και του ανιψιού του -Αντιδημάρχου Μανώλη Παραγυιού, υποστηρίζοντας ότι διέλυσαν την παράταξη για να είναι ο τελευταίος υποψήφιος Δήμαρχος Καρπάθου. Τόνισε ότι ο κ. Παραγυιός μεθόδευσε όλο το σκηνικό έντασης και διαξιφισμού, με τη λήξη του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού πέρασε από δίπλα του και προκλητικά ψιθυρίζοντας εξαπέλυσε ύβρεις εναντίον του και της οικογένειάς του. Το γεγονός εξόργισε τον ίδιο, όπως είπε, που ανταπέδωσε με βαρείς χαρακτηρισμούς, ενώ τα μικρόφωνα ήταν ανοικτά, σε ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Καρπάθου που έχει αποχωρήσει από την πλειοψηφούσα παράταξη όπως και πέντε επιπλέον σύμβουλοι, χαρακτήρισε ανίκανη τη δημοτική αρχή και κατηγόρησε τον κ. Παραγυιό ότι παραποιεί τα γεγονότα και με τη συμπεριφορά του βομβαρδίζει το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού ο ίδιος κρύβεται πίσω από όλα τα σκηνικά έντασης και τα προβλήματα που προκύπτουν στη λειτουργία του οργάνου.

“Το είχε στημένο το σκηνικό: Περνάει από μπροστά μου ενώ ετοιμαζόμουν να αποχωρήσω από την αίθουσα και ψιθυριστά έβρισε εμένα και την οικογένειά μου. Με έβγαλε από τα ρούχα μου. Γυρνάω πίσω και μου λέει: δεν παίρνω τίποτα πίσω και έλα να με δείρεις. Ευτυχώς για την οικογένειά μου, συγκρατήθηκα και δεν αντέδρασα στην πρόκλησή του…

Ο Παραγυιός δεν είναι θύμα, είναι θύτης. Περνάει δίπλα από τα έδρανα συνεχώς, βρίζει, κλείνει μικρόφωνα. Είναι γνωστό στην Κάρπαθο ότι παραποιεί τα πράγματα. Είναι πίσω από όλα αυτά που γίνονται στο Δήμο. Αυτός με τη συμπεριφορά του βομβαρδίζει το Δ.Σ., προσπαθώντας να τα φορτώσει σε μένα και τους 5-6 συμβούλους που αποχωρήσαμε από την δημοτική αρχή”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μανωλάκης.

Πρόσθεσε επίσης ότι “δεν διαφοροποιηθήκαμε, αλλά μας έδιωξε ο Δήμαρχος. Του στείλαμε μια επιστολή οι έξι, κι επειδή δεν ψηφίσαμε εκείνη την ημέρα, μας έδιωξε. Η απόφαση ήταν ειλημμένη”.

Τέλος, υποστήριξε ότι ο Δήμαρχος Γιάννης Νισύριος, τον κάλεσε από το κινητό τηλέφωνο του πιο στενού του συνεργάτη στις 5 Αυγούστου, προκαλώντας τον Δήμαρχο να πει δημόσια τι ανταλλάγματα του πρότεινε και τι τον ήθελε…”καθώς την ίδια στιγμή ο Δήμαρχος μας βρίζει, μας πάει στα δικαστήρια με αγωγές κλπ”…

Τέλος, ο κ. Μανωλάκης ξεκαθάρισε ότι επί του παρόντος δεν ενδιαφέρεται για να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ