ΝΕΡΟ στο ΔΙΑΦΑΝΙ: "Τι 'χες Γιάννη, τι είχα πάντα"

ΝΕΡΟ στο ΔΙΑΦΑΝΙ: "Τι 'χες Γιάννη, τι είχα πάντα"

γράφει ο Μανώλης Λιορεϊσης

Η έλλειψη ενός από τα πιο βασικά αγαθά για την επιβίωση κάθε ζωντανού οργανισμού αντιμετωπίζεται από την κοινοτική αρχή του τόπου και από τον επικεφαλής της,  κ. Παπαηλία, με περισσή αναλγησία , αδιαφορία, και ανευθυνότητα , στερώντας σε αρκετές επιχειρήσεις το νερό καθιστώντας ακόμα και δύσκολη την εξυπηρέτηση του οικιακού νοικοκυριού..!!

Όλο το χωριό στερείται επάρκειας νερού γιατι ο δήμος, και κατα προέκταση οι ανευθυνοϋπευθυνοι της κοινοτικής αρχής δεν φρόντισαν νωρίτερα ώστε να γίνει η συντήρηση του δικτύου.

Δεν πέρασαν αρκετές μέρες από την προσθήκη της πηγής του Δρόσεως στο δίκτυο , έχοντας  όλοι την αίσθηση ότι μερικώς θα βοηθήσει , εν μέσω καλοκαιριού και ενώ παραμένει ανενεργή η πηγή της Βανάντας βρεθήκαμε στον ίδιο παρανομαστή με όλες τις επικείμενες συνέπειες..!!

Δεν μπορει κυριε πρόεδρε της κοινοτητας να εχει πεσει η πίεση του δικτύου εδω και τρεις μέρες και να μην εχετε εντοπίσει   το πρόβλημα..!!

Δεν ειναι δυνατόν να ενημερώνεται ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τελευταίος και μάλιστα να είναι αυτός που επικοινώνησε με τις υπηρεσίες του Δήμου..

Ποιος ο ρόλος σας τελικά κύριε Πρόεδρε …

Εκφράζοντας την αγανάκτηση μου ζητώ την άμεση επέμβαση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου προκειμένου να αποκατασταθεί εγκαίρως το πρόβλημα.

Καλώ τον κύριο δήμαρχο να επιληφθεί επι του  θέματος  ωστε να αποκατασταθεί η κανονικότητα , αφού απο οτι διαφαίνεται το πρόβλημα ειναι σοβαρο , και οι συνεργάτες του δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντα τους , και να είναι χρήσιμοι στην καθημερινότητα των πολιτών που τους επέλεξε.