Νεος Πρόεδρος ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλα τα νέα μέλη του ΔΣ. Δεν περισσεύει κανένας"

Νεος Πρόεδρος ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλα τα νέα μέλη του ΔΣ. Δεν περισσεύει κανένας"

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλα τα νέα μέλη του ΔΣ, και από μένα προσωπικά, σε όσους παρευρέθησαν στην κυριακάτικη ΓΣ και ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Συμβουλίου.

Συγχαρητήρια στον κύριο Γεραπετρίτη και όλους τους υποψηφίους για τον αγώνα τους.

Πλέον τα ξεχνάμε όλα και είμαστε κοντά στην ομάδα. Δεν περισσεύει κανένας, όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να είμαστε κοντά στον Ποσειδώνα Καρπάθου, για τα παιδιά και την ιστορία του Συλλόγου!

Ως ΔΣ ξεκινήσαμε ήδη δουλειά, άλλωστε δεν υπάρχει χρόνος, αύριο Τετάρτη έχουμε αγώνα στο γήπεδο μας με έναν δυνατό αντίπαλο και σας περιμένουμε όλους εκεί! Η Α’ κατηγορία και ο σεβασμός όλης της Δωδεκανήσου, είναι κεκτημένο που δεν πρέπει να χαθεί.

Τα παιδιά μας στην Ακαδημία είναι το μέλλον του νησιού. Θα συνεχίσουμε να τους γεμίζουμε με όμορφες ποδοσφαιρικές αναμνήσεις. Τώρα που έχουμε γήπεδο και φωτισμό, έχουμε την ευελιξία να κάνουμε πολλά πράγματα. Σύντομα θα έχουμε ευχάριστα νέα για τους μικρούς μας φίλους.

Το μεγάλο στοίχημα όμως, πρέπει και είναι η ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου και των αποδυτηρίων. Θέλουμε τον Δήμο και την Περιφέρεια να σταθούν αρωγοί στο να γίνει το Δημοτικό Γήπεδο Πηγαδίων ένα γήπεδο ολοκληρωμένο με την περίφραξη του, τα γραφεία του και τα σύγχρονα αποδυτήρια, κάνοντας περήφανο τον κάθε Καρπάθιο!

Η προηγούμενη δεκαετία ήταν η πιο πετυχημένη στην ιστορία του Συλλόγου. Όλα τα μέλη των διοικήσεων με τον Γιάννη Βιτώρη μπροστά, άφησαν τεράστιο έργο και μεγάλωσαν το όνομα του Ποσειδώνα. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι τους και να προχωρήσει ο Σύλλογος.

Όσον αφορά για μένα, νιώθω τιμή, περηφάνια, αλλά και μεγάλη ευθύνη. Θα προσπαθώ για το καλύτερο, πάντα με τη βοήθεια των συνεργατών μου. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε περήφανους όλους τους Καρπάθιους!

Μια ομάδα, ένα νησί, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

ΥΓ Αύριο αντί για εισιτήρια θα έχουμε λαχνούς και ως δώρο έχουμε μια Smart Tv. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τον μικρό Παναγιώτη!