Γιώργος Νικητιάδης από την Κάρπαθο: "2ο κόμμα το ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα! ΥΓΕΙΑ και ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ σε εγκατάλειψη"

Γιώργος Νικητιάδης από την Κάρπαθο: "2ο κόμμα το ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα! ΥΓΕΙΑ και ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ σε εγκατάλειψη"

Πριν από λίγο έφθασε στην Κάρπαθο, Σάββατο 16 Ιουλίου, ο τ. υπουργός Τουρισμού και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Νικητιάδης ο οποίος έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με τον Δήμαρχο Καρπάθου κ. Νισύριο και την Τουριστική Επιτροπή του Δήμου. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκε ο γραμματέας ΠΑΣΟΚ Καρπάθου Γιάννης Μπέρτος και ο Νίκος Σπανός.

Περίπου στις 12.00 θα συναντηθεί με την Έπαρχο Καρπάθου-Η.Ν.Κάσου Καλλιόπη Νικολαΐδου.

Επίσης υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση και με τον Διοικητή του Γ.Νοσοκομείου Καρπάθου Βασίλειο Στασινόπουλο καθώς και με το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου.

Το απόγευμα, στις 7:30 μ.μ. θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καρπάθου. Ο κ. Νικητιάδης έρχεται από την Κάσο, όπου και συμμετείχε στην Λαϊκή Συνέλευση που οργάνωσε ο Δήμος ΗΝ Κάσου με θέμα τα προβλήματα στην ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών.

Ο κ. Νικητιάδης ανέφερε στα Καρπαθιακά Νέα ότι φέρνει “ζεστές” τις απόψεις των Κασιωτών για το ακτοπλοϊκό και περιμένει το απόγευμα να ακούσει και να συζητήσει την γνώμη των Καρπαθίων, για το μεγάλο θέμα που έχει δημιουργηθεί.