Εθιμοτυπική επίσκεψη του ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΥ Λ.Σ Παντελή ΧΑΜΕΤΗ στην Κάρπαθο

Εθιμοτυπική επίσκεψη του ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΥ Λ.Σ Παντελή ΧΑΜΕΤΗ στην Κάρπαθο

Την Δευτέρα 05/09/2022 πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη του κ. Περιφερειάρχη Λιμενικού σώματος της 8 ης Περιφερειακής διοίκησης Λιμενικού σώματος με έδρα την Ρόδο κ. ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΥ Λ.Σ ΧΑΜΕΤΗ Παντελή, στον Μητροπολίτη Καρπάθου-Κάσου κ. Αμβρόσιο,τον κ.Δήμαρχο κ. Νισύριο Ιωάννη και την κα Έπαρχο Νικολαϊδου Καλλιόπη.

Στην 8η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ υπάγονται όλα τα Λιμεναρχεία των Δωδεκανήσων και βρίσκονται υπό την εποπτεία της.

Ο κ. Περιφερειάρχης βρίσκεται στην Κάρπαθο από την προηγούμενη Παρασκευή όπου και πραγματοποιεί τακτική επιθεώρηση στο Λιμεναρχείο Καρπάθου.

Ενημερώθηκε από τον Λιμενάρχη Καρπάθου ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟ Λ.Σ ΕΛΙΩΤΗ Αλέξανδρου για ότι θέματα υπάρχουν στην Κάρπαθο, που άπτονται της αρμοδιότητας του Λιμεναρχείου.

Όπως είναι το θέμα των Λυμμάτων σε όλους τους οικισμούς της Καρπάθου,για τον βιολογικό καθορισμό, για το έργο του καινούργιου Λιμανιού, για την ένταξη στο σχέδιο καινούργιου κτιρίου Λιμεναρχείου και Τελωνείου και για την μελέτη συντήρησης του ήδη υπάρχοντος Λιμεναρχείου.

Τα ανωτέρω θέματα συζητήθηκαν και με τον κ. Δήμαρχο αλλά και με την κα Έπαρχο. Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή εθιμοτυπικών δώρων.

6.9.2022

Καρπαθιακά Νέα