Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 η πίτα των συλλόγων Απανταχού και Ομίλου Καρπαθίων Νέων

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 η πίτα των συλλόγων Απανταχού και Ομίλου Καρπαθίων Νέων

Αγαπητές μας συμπατριώτισσες,

Αγαπητοί μας συμπατριώτες,

Εκλεκτοί φίλοι της Καρπάθου,

 

Επιτέλους, μετά από αρκετό καιρό θα βρεθούμε και πάλι από κοντά την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 12 το μεσημέρι, να ανταλλάξουμε ευχές για τη νέα χρονιά, να πούμε τα νέα μας και να διασκεδάσουμε σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον στο Μικρολίμανο, την αίθουσα εκδηλώσεων “Αρίων” (Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης 2), με πλούσιο μενού, ζωντανή καρπάθικη μουσική και χορούς του νησιού μας, ελληνική και ξένη χορευτική μουσική από DJ και άφθονο κέφι! Φυσικά, όπως πάντα, θα έχουμε και λαχειοφόρο αγορά με πολλά όμορφα δώρα!

Η φετινή μας εκδήλωση αποτελεί συνδιοργάνωση με τον Όμιλο Καρπαθίων Νέων και είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στις νέες και τους νέους μας που κρατούν ζωντανή την παράδοση της Καρπάθου 70 χρόνια τώρα, τιμούν το νησί μας με κάθε ευκαιρία και συμμετέχουν ενεργά σε δράσεις και εκδηλώσεις για την προώθησή του και τη διατήρηση των καρπάθικων ηθών και εθίμων! Η βράβευσή τους από τον Σύλλογο των Απανταχού Καρπαθίων είναι ένας ελάχιστος τρόπος να τους πούμε “ευχαριστώ” για την πολύτιμη διαχρονική συνεισφορά τους!

Συνημμένα θα βρείτε την πρόσκληση για την εκδήλωσή μας με κόστος 30 ευρώ/άτομο, 25 ευρώ για τα μέλη του Ομίλου Καρπαθίων Νέων και 15 ευρώ για τα παιδιά έως 10 ετών.

Για δηλώσεις συμμετοχής και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΑΚ:

*Μαίρη Διακογιάννη-Χατζηδημητρίου, τηλ. 6976680514 και 2106728034

*Καλλιόπη Χατζηδάκη, τηλ. 6945017855

*Μιχαήλα Σπανομανωλή-Αμανεζή: 6972078813

καθώς και στην Πρόεδρο του Ομίλου Καρπαθίων Νέων Μαίρη Μπέλεση: 6988057027

Σας περιμένουμε μαζί με τις οικογένειές σας και τους φίλους σας και σας υποσχόμαστε ένα απίθανο Κυριακάτικο μεσημέρι γεμάτο διασκέδαση!

Οι Σύλλογοί μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια να τηρηθούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα προστασίας έναντι της πανδημίας.

Με θερμούς πατριωτικούς χαιρετισμούς,

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Βραβείο Ακαδημίας Αθηνών 1980