Ποιος είναι ο Αντιδήμαρχος και Αντιπρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής Μανώλης Βασιλαράκης

Ποιος είναι ο Αντιδήμαρχος και Αντιπρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής Μανώλης Βασιλαράκης

Αντιδήμαρχος Δήμου Καρπάθου, με θητεία ενός έτους, ορίστηκε ο Μανώλης Βασιλαράκης με τις εξής αρμοδιότητες: Διαχείριση και συντήρηση οχημάτων, κοιμητηρίων. Επίσης ψηφίστηκε ομόφωνα για τη θέση του Αντιπροέδρου της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καρπάθου.

Ο Μανώλης Βασιλαράκης είναι γνωστός στη Κάρπαθο, τόσο για τη πετυχημένη πολύχρονη επιχειρηματική δράση, όσο και τη σταθερή κοινωνική – πολιτική στάση του, μια κληρονομιά από τον πατέρα του, τον Γιώργο Βασιλαράκη ή Τσαγκάρη.

Όπως εξήγησε ο ίδιος στα Καρπαθιακά Νέα η όλη προσπάθεια έχει να κάνει με την εξέλιξη της Καρπάθου. Άποψη του ήταν, ότι μετά τη κρίση που ξέσπασε στο Δήμο εδώ και ενάμιση μήνα, προείχε να λειτουργήσει ο Δήμος, κάτι στο οποίο στηρίχτηκε η παράταξη ΑΠΕΚ και ενέκρινε ομόφωνα τη διαδικασία. Επίσης τόνισε ότι στην πολιτική και στη Διοίκηση πάντα υπάρχουν ρίσκα και ο καθένας που συμμετέχει στα κοινά πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη βάζοντας πλάτη ώστε ο τόπος να προχωρήσει και να δούμε το νησί να πηγαίνει όλο και καλύτερα. “Μπροστά την ευημερία και το μέλλον του νησιού δεν χωράει τίποτε άλλο”, τόνισε χαρακτηριστικά στα Καρπαθιακά Νέα. Οι αρμοδιότητες που του έχουν ανατεθεί, λόγω επαγγέλματος, τις γνωρίζει πολύ καλά, και ήδη έχει ξεκινήσει τη δουλειά.