ΠΡΩΤΕΑΣ ΑΠΕΡΙΟΥ - ΑΠΌΛΛΩΝ ΒΩΛΑΔΟΣ: 4-0

ΠΡΩΤΕΑΣ ΑΠΕΡΙΟΥ - ΑΠΌΛΛΩΝ ΒΩΛΑΔΟΣ: 4-0

Γράφει ο Γιώργος Ασλανίδης

Χθες το απόγευμα, 22 Ιουλίου,  στο γήπεδο του Πρωτέα, η ομάδα του Απερίου υποδέχθηκε τον Απόλλωνα Βωλάδας. Όλοι περίμεναν ότι το παιχνίδι αυτό θα ήταν ένα ντέρμπι.

Ο Πρωτέας όμως δεν άφησε καθόλου περιθώριο στον Απόλλωνα να αμφισβητήσει τη φήμη του φαβορί για το φετινό κύπελλο. Με δύο τέρματα που πέτυχε ο Μαντικός και από ένα ο Φράγκος και ο Νασόπουλος, η ομάδα του Μανόλη Φουντή (μαθητή) επικράτησε με 4-0 της ομάδας του Γιάννη Καραμηνά (δασκάλου).

Από την ομάδα του Πρωτέα δεν υστέρησε κανείς, ιδιαίτερα ξεχώρισαν οι Νασόπουλος, Καραξής, Παπαφώτης,

Φουντής, Μαντικός και Νοταράς. MVP του αγώνα ο Ντίνος Μαντικός, που εκτός από τα δύο τέρματα που πέτυχε, ξεσήκωνε την εξέδρα με τις περίτεχνες ενέργειές του. Για την ομάδα του Απόλλωνα ξεχώρισαν οι Χατζηπαπάς, Φασουλέτος και Μανωλιός.

Το παιχνίδι σε μερικά διαστήματα ήταν σκληρό με αποτέλεσμα ο διαιτητής να κιτρινίσει πολλούς ποδοσφαιριστές και από τις δύο ομάδες.

Συνθέσεις:

Πρωτέας: Σκευοφύλαξ Π., Καραξής Κ., Νοταράς Γ., Πολίτης Ε., Νισύριος Ε. τ Αλ., Φουντής Γ., Φασουλέτος Σ., Μαντικός Κ., Φράγκος Η., Παπαφώτης Ι., Νασόπουλος Ε.

Απόλλων: Μαργαρίτης Ι., Βογιατζιδάκης Ε., Χατζηπαπάς Κ., Ντόντος Β., Πουζουκάκης Ν., Φασουλέτος Φ., Μανωλιός Ε., Τσιαβέλης Ν., Μπαργιαμάι Ντ., Κοκούνια Τ., Βαρδαούλης Ν.