Όπως μας ενημερώνει η διοίκηση του Νοσοκομείου Καρπάθου, κατά την πρώτη ημέρα πραγματοποιήθηκαν 12 εμβολιασμοί κατά covid-19 και μάλιστα παρόν εκεί και ο διοικητής κ. Γρηγόρης Ρουμάνης. Ενώ χθες Πέμπτη, 21 Ιανουρίου, υπήρχαν 17 προγραμματισμένα ραντεβού για την ηλικιακή ομάδα +85, προσήλθαν οι 13 και τα τέσσερα εμβόλια καλύφθηκαν από προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας.
Η διαδικασία συνεχίζεται ομαλά και δίχως προβλήματα ενώ για σήμερα αναμένεται και το ξεκίνημα των ραντεβού για τον εμβολιασμό της επόμενης ηλικιακής ομάδας, σύμφωνα με το σχέδιο «Ελευθερία».
‘Oπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, θα μπορούν να κλείσουν ραντεβού για να εμβολιαστούν τα άτομα ηλικίας 80-84 ετών.
Η σχετική πλατφόρμα emvolio.gov.gr αναμένεται να ανοίξει σήμερα Παρασκευή 22.1 στις 18:00.