Σε ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ αναβαθμίζεται το Αστυνομικό τμήμα Καρπάθου

Σε ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ αναβαθμίζεται το Αστυνομικό τμήμα Καρπάθου

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΣΕ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Άλλη μια δέσμευση του Δημάρχου Ιωάννη Θεμ. Νισύριου γίνεται πράξη.
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατατίθεται σήμερα για επεξεργασία το διάταγμα για την αναβάθμιση του Αστυνομικού τμήματος της Καρπάθου σε Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.

Πρόκειται για ένα χρόνιο αίτημα της Καρπάθου το οποίο προώθησε με αλλεπάλληλες επιστολές και προσωπικές επαφές και παρεμβάσεις του  ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Ιωάννης Θεμ. Νισύριος.

Το αποτέλεσμα αυτής της συστηματικής προσπάθειας είναι αυτό το πάγιο αίτημα να βρίσκεται πια σε τροχιά υλοποίησης.

Πρόκειται για σημαντική εξέλιξη, αφού αυτή η μεταβολή θα σηματοδοτήσει και μια παραπέρα βελτίωση στην ύπαρξη προϋποθέσεων για την προστασία της ασφάλειας των Καρπαθίων.

Με αφορμή αυτό το σημαντικό βήμα που γίνεται, ο  Δήμαρχος κ. Νισύριος δήλωσε :

“Συνεχίζουμε να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας εργαζόμενοι συστηματικά και αποτελεσματικά.

Η αναβάθμιση της Αστυνομίας στο νησί μας συνιστά σημαντική εξέλιξη, μιας και θα επιστρέψει το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους και θα μπορέσει να εξυπηρετήσει τις αυξανόμενες ανάγκες, ιδιαίτερα, τους θερινούς μήνες.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως για άλλη μία φορά, τον συμπατριώτη μας Υπουργό Επικρατείας κ. Γεώργιο Γεραπετρίτη, ο οποίος προσωπικά επιμελήθηκε και αυτό το θέμα στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας που έχει με την Δημοτική Αρχή. Βρίσκεται πάντα στο πλάι μας με αγάπη για το Νησί μας και στηρίζει την προσπάθειά μας. ”

Κάρπαθος 02 Φεβρουαρίου 2022

Ο Δήμαρχος Καρπάθου
Ιωάννης Θεμ. Νισύριος