Σεμινάριο για τον Τουρισμό από τον Δήμο Καρπάθου: Τεχνικές πωλήσεων και το After Sales Service

Σεμινάριο για τον Τουρισμό από τον Δήμο Καρπάθου: Τεχνικές πωλήσεων και το After Sales Service

O Δήμος Καρπάθου θα πραγματοποιήσει δωρεάν σεμινάρια σχετικά με τις Τεχνικές πωλήσεων και το After Sales Service!

Η πώληση αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας μιας επιχείρησης. Η επιτυχημένη πώληση δεν είναι μια πορεία “τυφλής πτήσης”. Στην πραγματικότητα είναι ένα δομημένο σύνολο συστημάτων που το μαθαίνουν όλοι οι καλοί επαγγελματίες.

Σκοπός Σεμιναρίου:

Το σεμινάριο αυτό αποσκοπεί στο να εκπαιδεύσει δυνητικούς και εν δυνάμει πωλητές στις αποτελεσματικές τεχνικές πωλήσεων, στην εξυπηρέτηση πελατών τόσο μέσα στο κατάστημα αλλά και στο After sales service. Οι τεχνικές εφαρμόζονται καταλλήλως σε όλα τα είδη καταστημάτων από πολυτελείας έως πιο main stream καταστήματα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών.

Εισηγητής : Παναγιώτης Κουνάκης

Ο Παναγιώτης Κουνάκης είναι απόφοιτος του University of Sheffield στο τμήμα Management, έχοντας κάνει την διπλωματική του με την τίτλο “Communication mix jewelry stores in Greek Islands”. Από το 2008 είναι ιδιοκτήτης και διευθυντής πωλήσεων στην αλυσίδα κοσμηματοπωλείων Kounakis Jewels and Watches.

Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του συλλόγου καταστηματαρχών Παλιάς Πόλης Ρόδου, σύμβουλος στο Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, εντεταλμένος σύμβουλος επιχειρηματικότητας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου και μέλος διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Κολοσσός.

Από το 2020 διδάσκει Τεχνικές Πωλήσεων και Εξυπηρέτηση Πελατών στηνν ΑΝΚΟ Ρόδου.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή με σχετικό email στο tsagkarisa@gmail.com , καθώς και δια τηλεφώνου στο 22453-60113.

#visitkarpathosisland

11.1.2023