Στη Νάξο, για σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης, ο συμπατριώτης μας Βασίλης Ορφανός!

Στη Νάξο, για σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης, ο συμπατριώτης μας Βασίλης Ορφανός!

Η VOM αποδεχόμενη την ευγενική πρόταση-πρόσκληση του Προεδρείου της πρωτοποριακής Μοτοσικλετιστικής Λέσχης Νάξου ΛΕ.ΜΟ.N θα πραγματοποιήσει στο όμορφο νησί των Κυκλάδων τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης με ελεύθερη συμμετοχή στις 19,20,21 Απριλίου 2024.

Κάθε ημέρα θα πραγματοποιείται ένα ξεχωριστό στάδιο εκμάθησης αντίστοιχα με τα Level I,II,III, της σχολής ασφαλούς οδήγησης της VOM με σκοπό την τέλεια εναρμόνιση του σώματος του αναβάτη με της μοτοσικλέτας του, απαλλαγμένο από λανθασμένες ενέργειες και άγχος.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πρόεδρο της ΛΕ.ΜΟ.Ν κ. Γιώργο Πρωτοπαπαδάκη.

Ο Βασίλης Ορφανός έχει καταγωγή από την Όλυμπο της Καρπάθου, γεννήθηκε στις 23 Ιανουαρίου 1973 στην Αθήνα. Γρήγορα κατάλαβε ότι αυτό που τον γοήτευε πιο πολύ απ’ οτιδήποτε άλλο ήταν η αγωνιστική εμπλοκή με τις εκτός δρόμου μοτοσυκλέτες και οι συγκινήσεις που γεννούσε. Συνειδητοποίησε αρκετά νωρίς τι ήθελε να κάνει στη ζωή του, έτσι μετά από 5 εγχώριους τίτλους ως πρωταθλητής Ελλάδος (1991, 1995,1996,1997,1998), δοκίμασε τις δυνάμεις του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro όπου κατάφερε να διακριθεί τερματίζοντας 15ος το 1995 και 12ος το 1997.

Ακολούθησε η πρώτη θέση σε αγώνα του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Enduro το 1998, καθώς ένα χάλκινο και ένα ασημένιο μετάλλιο στην “Ολυμπιάδα” του Enduro ISDE σε Πορτογαλία και Γαλλία αντίστοιχα.