Συνεργασία-Συνδιοίκηση στον Δήμο Καρπάθου. Στα «βαθιά» από την πρώτη στιγμή

Συνεργασία-Συνδιοίκηση στον Δήμο Καρπάθου. Στα «βαθιά» από την πρώτη στιγμή

 

 

Από τον ορισμό των δυο νέων Αντιδημάρχων και την συνεργασία των 3 παρατάξεων στο Δήμο Καρπάθου φαίνεται πως κάτι αλλάζει. Η συνεργασία, που είναι αλήθεια ότι δεν θυμόμαστε κάτι αντίστοιχο τα τελευταία χρόνια για το νησί, φαίνεται κάτι να αλλάζει. Η φωτιά και το κακό που έφερε έγινε η αιτία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Δεν θα αναφερθώ σε τυχόν αδυναμίες, αφού αυτές θα κριθούν όταν περάσει το κακό και τότε θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε κατάματα την αλήθεια μας. Ωστόσο δεν μπορώ να μη σταθώ στη συνεργασία και τη δουλειά που έγινε από το σύνολο των παρατάξεων μέσα στον Δήμο. Μπορεί να μην ακούστηκε, όμως εκείνοι που γνωρίζουν, μας λένε ότι είδαν ότι ο μηχανισμός μπορεί να δουλέψει και να παράξει αθόρυβα εξαιρετικά αποτελέσματα.

Επίσης ας επισημάνουμε και την παρουσία του Δημάρχου στα μέτωπα κάτι που δεν είχαμε δει τον περασμένο Ιούνιο. Κάτι φαίνεται να αλλάζει.

Είναι πέρα για πέρα φανερό ότι το νησί, σε πείσμα κάποιων,  έχει αδήριτη ανάγκη από ομόνοια και συνεργασία. Το «πείραμα», όπως ονομάζουν πολλοί την προσπάθεια συν-διοίκησης, επιβάλλεται να πάει μπροστά και να εξελίξει το τόπο.

Μανώλης Δημελλάς Καρπαθιακά Νέα