Σοβαρές καταγγελίες για το ΠΡΕΒΕΛΗΣ από τον Ηλία Παπαηλία, Πρόεδρο Κοιν. Ολύμπου

Σοβαρές καταγγελίες για το ΠΡΕΒΕΛΗΣ από τον Ηλία Παπαηλία, Πρόεδρο Κοιν. Ολύμπου

“Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Από τότε που βγήκε το ΠΡΕΒΕΛΗΣ από επισκευή, εδώ και 3 μήνες, εμείς στην Β. Κάρπαθο υποφέρουμε. Το ταξί θέλει 80 ευρώ, για να μας φέρει από τα Πηγάδια στο χωριό, γιατί δεν μας υπολογίζουν;”.

Αυτές ήταν οι πρώτες κουβέντες του Προέδρου της τοπικής Κοινότητας Ολύμπου Καρπάθου, κ. Ηλία Παπαηλία, ο οποίος αναφέρει στα Καρπαθιακά Νέα ότι χθες βράδυ το πλοίο έπιασε το Διαφάνι μετά από παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα! Ενώ σήμερα το ΠΡΕΒΕΛΗΣ, προερχόμενο από Ρόδο, δεν σταμάτησε στο λιμάνι της Β. Καρπάθου. Κι όμως, σύμφωνα με τον κ. Παπαηλία, δεν είχε κακοκαιρία, η θάλασσα ήταν όπως και στο λιμάνι στα Πηγάδια.

Ο κ. Παπαηλίας ανέφερε χαρακτηριστικά στα Καρπαθιακά Νέα:

“Φανταστείτε ότι χθες βράδυ, τα μεσάνυχτα, το πλοίο ΠΡΕΒΕΛΗΣ φώναξε από τα μεγάφωνα και οι επιβάτες, περίπου 20 άνθρωποι, με προορισμό το λιμάνι του Διαφανίου βγήκαν στα Πηγάδια, όπως τους είπαν είχε κακοκαιρία. Στη συνέχεια και με παρέμβαση του βουλευτή Μάνου Κονσόλα το πλοίο τελικά έπιασε στο Διαφάνι αλλά δεν είχε επιβάτες να κατεβάσει. Σημειώστε ότι και σήμερα Κυριακή, 17 Απριλίου, το πλοίο δεν έδεσε στο λιμάνι του Διαφανίου.

Περιμένουμε τα παιδιά μας, έρχονται επισκέπτες, τι πρέπει να κάνουν; να δίνουν 80 ευρώ για ταξί για να ανέβουν από τα Πηγάδια; Κάποιος πρέπει να μας ακούσει, να δει το πρόβλημα που ζούμε από τότε που το συγκεκριμένο πλοίο βγήκε από την επισκευή του”.