Στη Βωλάδα Καρπάθου και νονός ο Δήμαρχος Ρόδου!

Στη Βωλάδα Καρπάθου και νονός ο Δήμαρχος Ρόδου!

Το βράδυ της Πέμτης 19 Αυγούστου 2021, η Παναγία η Πλαγιά φορούσε τα καλά της και είχε την τιμητική της!

Καλεσμένοι στη βάπτιση της Ανδριάνας-Μιχαέλας-Χρυσοβαλάντου Καρίκη ήταν οι Βουλευτές Μάνος Κόνσολας και Γιάννης Παππάς, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος,  η Έπαρχος Καρπάθου Καλλιόπη Νικολαϊδου και οι Δήμαρχοι Ρόδου και Καρπάθου, Αντώνης Καμπουράκης και Ιωάννης Νισύριος. Ο Δήμαρχος Ρόδου δεν ήταν απλά ένας καλεσμένος αλλά ένας από τους 3 νονούς που είχε το κορίτσι! Οι άλλοι δύο ήταν οι κ.κ. Κωστης Μιχαηλίδης, Μανος Νισυρίου. Το Μυστήριο της βαπτίσεως τέλεσε ο Μητροπολίτης Καρπάθου και Κάσου κ. Αμβρόσιος με τον Πρωτοσύγκελο Αρχιμ. Επιφάνιο Χριστοδουλάκη που είναι και ο εφημέριος της Βωλάδας.

Η Παναγία η Πλαγιά επιλέχθηκε διότι η σύζυγος του κ. Καρίκη, Σοφία Καρίκη το γένος Μικροπανδρεμένου, έχει καταγωγή από την Βωλάδα, ενώ Αντιδήμαρχος Ρόδου, Στράτος Καρίκης κατάγεται από τις Πυλές Καρπάθου! Μάθαμε μάλιστα οτι οι καλεσμένοι έμειναν ενθουσιασμένοι από την καρπαθιακή φιλοξενία.

Σήμερα το πρωι ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης έχουν προγραμματισμένη συνάντηση με τον Δήμαρχο Καρπάθου κ. Νισύριο.

 

πηγή www.karpathiakanea.gr