Στην Κάσο ο τ. υπουργός Αριστοτέλης Παυλίδης. Στη συνέχεια ταξιδεύει για Κάρπαθο

Στην Κάσο ο τ. υπουργός Αριστοτέλης Παυλίδης. Στη συνέχεια ταξιδεύει για Κάρπαθο

γράφει η Νατάσα Παμπρή στο www.skyrodos.gr – φωτογραφία π. Καλλίνικος Μαυρολέων

Με χαρά και συγκίνηση υποδέχθηκαν χθες τον τ. Υπουργό Αριστοτέλη Παυλίδη οι επιστήθιοι φίλοι και πρώην συνεργάτες του, αφού μετά από ένα μακροχρόνιο διάστημα βρέθηκε και πάλι στη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα.

Σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε σαν “λιοντάρι”, μέσα από μία σκληρή μάχη τα τελευταία 2,5 χρόνια τον κράτησαν σε απόσταση από τα αγαπημένα του Δωδεκάνησα.

Ο τέως υπουργός βρέθηκε χθες το απόγευμα τη Ρόδο, όπου στο πολιτικό του γραφείο δέχθηκε συνεργάτες και φίλους. Μεταξύ άλλων εκεί ήταν ο ανιψιός του Αντώνης Γιαννικουρής (Πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου), ο Αντιδήμαρχος Αφάντου και Πεταλούδων Τάσος Σπανός, η κυρία Μαρίτσα Μαντικού, ο Γιάννης Σάββας κ.α.

Χθες νωρίς το πρωί μετέβη στην αγαπημένη του Κάσο για τις τριήμερες επετειακές εκδηλώσεις της 197ης επετείου του Ολοκαυτώματος. Σημειώνεται ότι ο κ. Παυλίδης, πέραν της περσινής αναβολής λόγω της πανδημίας των εκδηλώσεων του Ολοκαυτώματος, ο ίδιος δίνει το “παρών” στις εκδηλώσεις της Ηρωικής Νήσου Κάσου επί 41 συναπτά έτη!!! Επόμενος σταθμός της “περιοδείας” του θα είναι η Κάρπαθος, ένα νησί που επίσης διαχρονικά βρίσκεται στην καρδιά του τ. Υπουργού, άλλωστε και οι ίδιοι οι κάτοικοι της Κασο-Καρπαθίας “πίνουν νερό στ’ όνομά του”.

“Για άλλη μια φορά ο Υπουργός της καρδιάς μας Αριστοτέλης Παυλίδης θα δώσει το παρών στην επέτειο του ολοκαυτώματος της Κάσου. Κι είμαι βέβαιος ότι οι Κασιώτες θα τον αποθεώσουν”, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο κ. Γιάννης Εμίρης, ενώ εκατοντάδες σχόλια αγάπης προς το πρόσωπό του έχουν γεμίσει τα social media από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν διαδικτυακά…

Ο εκπαιδευτικός Γιάννης Σάββας, φίλος και πρώην συνεργάτης του κ. Παυλίδη, σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε συγκινημένος το εξής μήνυμα:

Μετά 2,5 χρόνια σκληρής μάχης ο Αριστοτέλης Παυλίδης και πάλι στη Ρόδο! Τιμή μου που υπήρξα συνεργάτης σου! Να ‘σαι γερός Υπουργέ μου! Μας έλλειψε ο δυναμισμός σου!