Στοχευμένες επαφές Δήμου Καρπάθου στη Διεθνή Έκθεση WTM 2022

Στοχευμένες επαφές Δήμου Καρπάθου στη Διεθνή Έκθεση WTM 2022

 

Με χρήσιμες και στοχευμένες επαφές ολοκληρώθηκε για τον Δήμο Καρπάθου η διεθνής έκθεση τουρισμού WTM 2022 στο Λονδίνο που διήρκησε από 7 έως 9 Νοεμβρίου 2022.

Με τη στήριξη εξειδικευμένων συμβούλων τουριστικής προβολής προγραμματίστηκαν στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου εντός του stand του ΕΟΤ συναντήσεις με ταξιδιωτικούς συντάκτες, bloggers, φωτογράφους και influencers που συγκεντρώνουν χιλιάδες φίλους και followers, αναζητούν ιδιαίτερες ταξιδιωτικές ιστορίες και προσεγγίζουν θέματα σχετικά με activities, παραδόσεις, γαστρονομία, φυσικό κάλλος, ιστορία και πολιτισμό.

Ανάμεσα στα προγραμματισμένα επαγγελματικά ραντεβού του εκθεσιακού τριημέρου, ξεχώρισαν οι συναντήσεις με δημοσιογράφους που συνεργάζονται με καθιερωμένα ΜΜΕ όπως το Reader’s Digest, Family Traveller, National Geographic Traveller, The Travel Magazine, The Cultural Voyager, Globetrotter TV και άλλα πολλά.

Παράλληλα οργανώθηκαν επαφές με δημοφιλείς bloggers που διακρίνονται και εξειδικεύονται στον τουρισμό περιπέτειας, την πεζοπορία, τις καταδύσεις, τη γαστρονομία και τον τουρισμό νεόνυμφων.

Σημειώνεται πως στην έκθεση εκπροσώπησε τον Δήμο Καρπάθου εθελοντικα και ο επαγγελματίας του τουρισμού από την Κάρπαθο κ. Παναγιώτης Σταματάκης.

«Μέλημα μας είναι να αξιοποιούμε κάθε δυνατή ευκαιρία για στοχευμένες συναντήσεις με παράγοντες της διεθνούς τουριστικής αγοράς ώστε να συμβάλουμε στην ενίσχυση της εξωστρέφειας του προορισμού», τόνισε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Καρπάθου, Μανώλης Παραγυιός.

Δελτίο Τύπου

Κάρπαθος, 14 Νοεμβρίου 2022

#visitkarpathosisland