Στην Κάρπαθο για διακοπές βρίσκονται τα αδέλφια Καβαλάρο!

Στην Κάρπαθο για διακοπές βρίσκονται τα αδέλφια Καβαλάρο!

Και φέτος διάλεξαν την αγαπημένη τους Κάρπαθο τα δυο αδέλφια Καβαλάρο, ο Ντίνος και ο Άντζελο, για να περάσουν τις διακοπές τους. Ο δικηγόρος, πρώην Αντιδήμαρχος και διοικητής του αεροδρομίου της Πίζα, Ντίνο Καβαλάρο, με τη σύζυγο του συγγραφέα Πούτσι Νισίνι, έφθασαν πριν από περίπου έναν μήνα στο σπίτι τους στον Αφιάρτη, ενώ εδώ και λίγες ημέρες είναι και ο διεθνούς φήμης μαέστρος Άντζελο Καβαλάρο ο οποίος ετοιμάζει το σπίτι του στις Μενετές.

 

 

Τα δυο αδέλφια, ως γνήσιοι Καρπάθιοι, αγαπούν το νησί! Χειμώνα ή καλοκαίρι δεν χάνουν ευκαιρία να μην το επισκεφθούν έστω και για λίγες ημέρες.

Η μητέρα τους, η δασκάλα Σοφία Κουμούτσου,  παντρεύτηκε τον Ιταλό στρατιωτικό διοικητή της Καρπάθου, Alessandro Cavallaro. Λίγο πριν τον πόλεμο του 1940 το ζευγάρι Cavallaro μετακόμισε από την Κάρπαθο στην Πίζα.

Η μητέρα των δυο αγοριών, ήταν μια ιδιαίτερη Ελληνίδα αρχαιοελληνικής ομορφιάς, ψηλή και επιβλητική, γεννημένη κοσμοπολίτισσα. Μαζί με τη δική της μητέρα, τη Σοφία Δημελλά Κουμούτσου, μετέδωσαν στον Άντζελο και τον Κωνσταντίνο, τη λατρεία για τον γενέθλιο τόπο.

Το πάθος για την Κάρπαθο εγγράφεται στο DNA! ‘Ετσι σήμερα οι δυο άντρες γνωρίζουν σα την παλάμη τους την Ευρώπη. Αν και έχουν επισκεφθεί και ζήσει σε ολάκερο τον κόσμο έχουν λίγο ψηλότερα μέσα στην καρδιά τους την Κάρπαθο!

28.8.2022

Καρπαθιακά Νέα