Τα Καρπαθιακά Νέα κλείνουν ένα χρόνο ζωής!

Τα Καρπαθιακά Νέα κλείνουν ένα χρόνο ζωής!

 

Ο πρώτος κύκλος ζωής για τα Καρπαθικά Νέα ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες. Σε έναν πρόχειρο απολογισμό, στους δώδεκα μήνες, μετράμε 3.770 δημοσιευμένα άρθρα που αφορούν αποκλειστικά Κάρπαθο και Κάσο! Από αυτά, τα μισά, δηλαδή 1.800 δημοσιεύματα, είναι αποκλειστικότητα από τα Καρπαθιακά Νέα και τους εξαιρετικούς συνεργάτες μας.

Επίσης ο κύκλος των φίλων στο Facebook ξεπέρασε τους 3.500 κι από τις μηνιαίες αναφορές, των google analytics, συνολικά μετράμε παραπάνω από 1.100.000 επισκέψεις μέχρι σήμερα! Κάτι που κάνει την ευθύνη ακόμη μεγαλύτερη. Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε δημόσιες σχέσεις, να χαϊδεύουμε αυτιά, ούτε για να καμαρώνουμε αδειανά πουκάμισα. Η γενιά μας επιβάλλεται να αφήσει κάτι παραπάνω από μια αδιάφορη σκιά στο νησί.

Με το βλέμμα λοιπόν στραμμένο σε όλα όσα θα καμαρώσουν τα παιδιά μας, είτε αυτά είναι μνήμες που αφορούν το σπουδαίο παρελθόν, είτε αφορούν δυναμικές, που παλεύουν με την καθημερινότητα κι έχουν να κάνουν με το παρόν και το μέλλον, τα Καρπαθιακά Νέα χωρίς να διεκδικούν το αλάθητο, θα εξακολουθήσουν να καταγράφουν και να μεταφέρουν πληροφορίες, ειδήσεις, να κρίνουν πολιτικές ενέργειες, να θωρούν στα μάτια τα πρόσωπα και να αναποδογυρίζουν καταστάσεις.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη. Ελπίζουμε σε μια πιο ανοιχτή κοινωνία, τέτοια που να αφήνει πίσω τα όποια προσωπικά ή συγγενικά συμφέροντα, μακριά από ματαιοδοξία, με κύριο στόχο την ουσιαστική εξέλιξη του τόπου.