Τα ΤΑΧΙ της ΚΑΡΠΑΘΟΥ απεργούν και καταγγέλουν τη δημοτική αρχή (Τετάρτη 14.6.2023)

Τα ΤΑΧΙ της ΚΑΡΠΑΘΟΥ απεργούν και καταγγέλουν τη δημοτική αρχή (Τετάρτη 14.6.2023)

Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία κατεβαίνουν την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 τα ΤΑΧΙ της Καρπάθου. Όπως αναφέρουν στα Καρπαθιακά Νέα οδηγούνται στην απεργία λόγω της “απαράδεκτης συμπεριφοράς που έχει επιδείξει η δημοτική αρχή της Καρπάθου στο θέμα της νέας πιάτσας αλλά και ότι αφορά τα ΤΑΧΙ το τελευταίο χρονικό διάστημα”.

Είναι χαρακτηριστικό ότι και οι 18 οδηγοί των ΤΑΧΙ της Καρπάθου ανεβάζουν χειρόφρενο και συμφωνούν στην προειδοποιητική απεργία! Θα εξυπηρετούν μόνο έκτακτα περιστατικά ενώ και τα 18 ΤΑΧΙ της Καρπάθου την Τετάρτη το πρωί θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία μπροστά στο δημοτικό μέγαρο της Καρπάθου.

Από την μεταφορά των ΤΑΧΙ στη νέα πιάτσα πίσω από το δημαρχείο ξεκίνησαν πολλά προβλήματα που ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχουν λυθεί! Οι οδηγοί ακόμη και σήμερα δεν έχουν που να κάνουν την ανάγκη τους, δεν υπάρχει πρόβλεψη για μια τουαλέτα σε μεγάλη ανάγκη πήγαιναν στις καλαμιές όμως συνεργείο του δήμου φρόντισε και αυτές να τις κόψει!

Επίσης υπήρχε πρόβλεψη για δυο θέσεις ΤΑΧΙ στην πιάτσα Del Corso, όπως συνηθίζουν να τη λένε οι οδηγοί των ΤΑΧΙ και εκεί τους έβαλαν στην κατηφορά απέναντι από τη στάση λεωφορείων σε ένα σημείο που δεν ανοίγουν οι πόρτες των οδηγών αφού το πεζοδρόμιο είναι πολύ ψηλό. Αλλά και στην παλιά πιάτσα δεν τους επιτρέπουν να σταματούν και κόβονται αμέσως πρόστιμα από την Αστυνομία ενώ η καινούρια δεν έχει γίνει ακόμη συνήθεια για τον κόσμο και δεν έχει περάσει στους χάρτες της Google.

Για όλους αυτούς τους λόγους το Σωματείο των επαγγελματιών οδηγών (ΤΑΧΙ) θεωρεί ότι η δημοτική αρχή της Καρπάθου δεν δείχνει ευαισθησία, άγνωστο το γιατί, όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται αλλά δείχνει μια ακατανόητη εμπάθεια και για αυτό προχωρούν στην 24ωρη Απεργία της Τετάρτης 14 Ιουνίου 2023.

12.6.2023

Καρπαθιακά Νέα