Αρχιμ. Καλλίνικος Μαυρολέων: "Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι! Η νεαρή συμπατριώτισσα Μαρία Εμμ. Λιγνού και το παιδικό βιβλίο της"

Αρχιμ. Καλλίνικος Μαυρολέων: "Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι! Η νεαρή συμπατριώτισσα Μαρία Εμμ. Λιγνού και το παιδικό βιβλίο της"

Υπάρχουν ακόμη ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Μια πρωτότυπη ιδέα βρήκε η νεαρή συμπατριώτισσά μας Μαρία Εμμανουήλ Λιγνού, από τα Σπόα Καρπάθου, να βοηθήσει μικρά εμπερίστατα παιδιά! Έγραψε και τύπωσε το ξενόγλωσσο παιδικό εικονογραφημένο βιβλίο της «The yellow pencil and his friend eraser”.

To βιβλίο, αξιολογήθηκε από έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές της Αμερικής και προωθήθηκε στο καρπαθιακό κοινό, που το δέχθηκε με χαρά.

Τα έσοδα από την διάθεση του βιβλίου, διακόσια πενήντα (250) € τα διέθεσε η συγγραφέας σε ιερό σκοπό! Δόθηκαν σήμερα κιόλας σ’ένα παιδάκι 10 χρόνων, που από χθες προχωρά σε μεταμόσχευση νεφρού!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τη συγγραφέα για την γεμάτη αγάπη ιδέα της κι εκείνους που αγόρασαν το βιβλίο!

Ευχόμαστε στον μικρό μας φίλο να έχει δύναμη, κι εκείνος και οι γονείς του, να κάνει υπομονή και γρήγορα να αποκατασταθεί η υγεία του, ώστε να μπορεί να χαρεί κι εκείνος τη ζωή, με τους γονείς και τ’αδέλφια του, με τους φίλους και τα παιχνίδια τους, με το αγαπημένο του σχολείο!

16.12.2022

Καρπαθιακά Νέα