Τι γίνεται με το "κυτίο παραπόνων" στην είσοδο του Δήμου Καρπάθου;

Τι γίνεται με το "κυτίο παραπόνων" στην είσοδο του Δήμου Καρπάθου;

Δημότης Καρπάθου μας στέλνει τις παρακάτω τρεις φωτογραφίες και εκφράζει την απορία του: “αν ανοίγεται το “κυτίο παραπόνων” που έχει τοποθετήσει ο Δήμος Καρπάθου στην είσοδο του δημαρχειακού μεγάρου”.

Οι φωτογραφίες έχουν ημερομηνίες. Κατά σειρά η πρώτη είναι τραβηγμένη  στις 27.4.2021, η δεύτερη 14.6.2021 και τελευταία είναι χθεσινή 18.6.2021. Όπως μπορείτε να προσέξετε οι επιστολές μέσα στο κουτί είναι οι ίδιες και στην ίδια θέση.

Ο δημότης εκφράζει την απορία του έτσι απευθυνθήκαμε στον δήμο Καρπάθου και πιο συγκεκριμένα στην γραμματέα του Δημάρχου η οποία και μας παρέπεμψε στον γραμματέα του Δημάρχου. Περιμένουμε λοιπόν την επίσημη απάντηση του Δήμου για αυτό το θέμα.

Να υπενθυμίσουμε ότι το “κυτίο παραπόνων” εφαρμόστηκε από τις 19 Μαρτίου 2021 και σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Δήμου:

“Οι Δημότες θα μπορούν επώνυμα και ανώνυμα να καταθέτουν εγγράφως την εμπειρία τους από τις συναλλαγές τους με τις υπηρεσίες του Δήμου, ενημερώνοντας με τον τρόπο αυτό τον Δήμαρχο για την εξυπηρέτηση, την κατάρτιση και την αποτελεσματικότητα που εισέπραξαν, κατά την συναλλαγή τους με τις υπηρεσίες, τους υπαλλήλους και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου.”