Ακούμε και μαθαίνουμε για τριγμούς, καθώς και για ανοιχτά θέματα, τα οποία αντιμετωπίζει η τοπική Κοινότητα στα Πηγάδια.
Δεν θα έπρεπε ο Πρόεδρος, κ. Χατζηκουτσός, καθώς και τα μέλη να βρουν έναν τρόπο και να επικοινωνήσουν με την κοινωνία τα προβλήματα ή, για το διατυπώσουμε ορθότερα, όλα όσα τους απασχολούν τους; Γιατί πρέπει να υπάρχουν στεγανά και κλειστά ζητήματα προς τον κόσμο που τους στήριξε με την ψήφο του;
Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις δυο παρατάξεις, αλλά και τον Πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας, να ανοίξουν τα χαρτιά τους.
Το νησί κλυδωνίζεται εδώ και μήνες με τις συγκρούσεις που προκάλεσε η παράταξη που κέρδισε τις εκλογές κάποιοι λοιπόν από τους αιρετούς επιβάλλεται να δείξουν διαφορετικό πρόσωπο και χαρακτήρα.
28.7.2022
Καρπαθιακά Νέα