Τοπική κοιν. Αρκάσας: "Το πάρκινγκ καθάρισε και έγινε δεκτή η πρόταση μας από τον Δήμαρχο"

Τοπική κοιν. Αρκάσας: "Το πάρκινγκ καθάρισε και έγινε δεκτή η πρόταση μας από τον Δήμαρχο"

Με ανάρτηση της, η τοπική Κοινότητα Αρκασας ενημερώνει  ότι το πάρκινγκ  στην είσοδο του χωριού είναι  ελεύθερο από σκουπίδια και βαρέα αντικείμενα καθώς και ότι κάθε Τετάρτη  θα γίνεται αποκομιδή βαρέων αντικειμένων.

“Η τοπική Κοινότητα Αρκασας και το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Καρπάθου συνεργαστηκαν για άλλη μια φορά και σήμερα προκειμένου να φέρουν εις πέρας ένα δύσκολο εγχείρημα όπως αυτό που είδαμε σήμερα με την αποκατάσταση του πάρκιγκ της Αρκασας από 17 και πλέον φορτία βαρέων αντικειμένων.

Ο χώρος είναι καθαρός και πάλι και οφείλουμε να τον διατηρούμε καθαρό.

Η κοινότητα κοινοποίησε το αίτημα (πρόταση) της προς τον Δήμαρχο Καρπάθου κ.Ιωαννη Θέμ. Νισύριο για μόνιμη λύση στο πρόβλημα που έχει να κάνει με την αποκομιδης των βαρέων αντικειμένων του Χωριού μας.

Η πρόταση μας έγινε δεκτή και από την Τετάρτη και κάθε Τετάρτη σε συνεργασία με το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Καρπάθου θα σταθμεύει φορτηγό του Δήμου Καρπάθου στο πάρκινγκ καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας προκειμένου να παραλαμβάνει τα βαρέα αντικείμενα μας ,το φορτηγό όχημα του Δήμου Καρπάθου θα είναι στην διάθεση μας μέχρι της 13:00 μ.μ.καθε Τετάρτη.

Όταν οι προθέσεις μας είναι καλές από κοινού φέρνουν και και τα ανάλογα αποτελέσματα που είδαμε σήμερα.”

Ο πρόεδρος Αρκασας