Τριμελής επιτροπή, ορίστηκε από τον Περιφερειάρχη, για την καταγραφή των ζημιών από την έντονη βροχόπτωση

Τριμελής επιτροπή, ορίστηκε από τον Περιφερειάρχη, για την καταγραφή των ζημιών από την έντονη βροχόπτωση

Με κατεπείγουσα απόφαση του Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκου αποφασίστηκε να οριστεί τριμελής επιτροπή  για να καταγραφούν άμεσα οι προκληθείσες ζημιές στις επιχειρήσεις των Δήμων Καρπάθου και Ηρωικής Νήσου Κάσου της Π.Ε Καρπάθου-Κάσου.

Η επιτροπή θα καταγράψει τις ζημιές που προκληθήκαν λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και τις πλημμύρες που εκδηλώθηκαν στις 8 Δεκεμβρίου 2022 στη περιοχή, αποτελούμενη από :

α) Την Καρατάσιο Γιάννη, ΠΕ Αγρ. & Τοπογράφο Μηχανικό του Τμήματος Τεχνικών Έργων, Π.Ε Καρπάθου-Κάσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

β) Τον Χαλκιά Σταύρο, ΠΕ Ηλεκτρολόγο Μηχανικό του Τμήματος Τεχνικών Έργων, Π.Ε. Καρπάθου-Κάσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

γ) Τον Παραγιό Μανώλη, ΠΕ Πολιτικό Μηχανικό, Εκπρ. ΤΕΕ Καρπάθου.

Το παραπάνω συνεργείο, αφού μεταβεί στην πληγείσα περιοχή το συντομότερο δυνατό να συντάξει πρακτικό καταγραφής των ζημιών σε εμπορικές, βιομηχανικές και βιοτεχνικές επιχειρήσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό, πρώτες ύλες – εμπορεύματα κ.λπ. και να το υποβάλει το ταχύτερο δυνατό Συγκεντρωτικό Πίνακα στη Δνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, προκειμένου να διαβιβαστεί στο Υπ. Μεταφ. Υποδ./Δ.Α.Ε.Φ.Κ. με το αίτημα για οριοθέτηση της πληγείσας περιοχής. Το έργο της επιτροπής να ξεκινήσει άμεσα.

12.12.2022

Καρπαθιακά Νέα