Νέα ανώνυμη υβριστική επιστολή προς τη δημοτική αρχή Καρπάθου! Κατάντησε πια γάγγραινα για το νησί

Νέα ανώνυμη υβριστική επιστολή προς τη δημοτική αρχή Καρπάθου! Κατάντησε πια γάγγραινα για το νησί

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωι, Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022, την δημοτική αρχή της Καρπάθου. Μια νέα ανώνυμη επιστολή δακτυλογραφημένη και υπογραφόμενη από “συντονιστική επιτροπή” μιας δήθεν ανεξάρτητης δημοτική παράταξη! Στο στόχαστρο της επιστολής είναι ο Δήμαρχος Καρπάθου, ο Αντιδήμαρχος και ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Τσαμπουνιεράκης. Πρόκειται για την 5η κατά σειρά υβριστική επιστολή που στέλνουν ανώνυμοι στο Δημαρχείο κάτι που αποτελεί πια ντροπή και γάγγραινα για το νησί.

Για λόγους ηθικής δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε το περιεχόμενο της. Ωστόσο είναι εύλογη η απορία, αφού ο συντάκτης της κλείνει το υβρεολόγιο του αναφέροντας ότι: “είναι εδώ, παρακολουθούν και παρεμβαίνουν”.  Άραγε με πιο τρόπο παρακολουθούν και παρεμβαίνουν οι ανώνυμοι σωτήρες της Καρπάθου; Τι έχουν προσφέρει στο νησί; Και πως σκοπεύουν να εξαργυρώσουν αυτές τις “εξαιρετικές” υπηρεσίες;

Όπως αναφέρει η  δημοτική αρχή της Καρπάθου στα Καρπαθιακά Νέα: “Έχουμε τη διάθεση να απαντήσουμε σε κάθε πολίτη που επώνυμα θα μας καταθέσει απόψεις, θέσεις και ερωτήσεις. Η ανωνυμία είναι κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας”.

12.12.2022

Καρπαθιακά Νέα