Τι γίνεται πάλι με το θέμα του βιολογικού στην Κάρπαθο;

Τι γίνεται πάλι με το θέμα του βιολογικού στην Κάρπαθο;

 

Πληροφορίες που έχουν τα Καρπαθιακά νέα ότι πέρασε από την οικονομική επιτροπή του Δήμου και αποφασίστηκε ομόφωνα Ανάδοχος για την λειτουργία-συντήρηση εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Δήμου Καρπάθου.

Απευθυνθήκαμε στον Ανάδοχο με σκοπό να διερευνήσουμε το πρόβλημα καθυστέρησης και ο ίδιος μας ενημέρωσε,ότι δεν του έχει γίνει ακόμα πρόσκληση υποβολής δικαιολογητικών κατακύρωσης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ(Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων) όπως προβλέπεται από το νόμο Ν4412/08-08-2016.Μετά από αυτή την διαδικασία όπως ενημερωθήκαμε από τους αρμόδιους, προσκαλείται ο Ανάδοχος για την υπογραφή της εν λόγω σύμβασης.

Μετα απο αυτάτι γίνεται;

Μήπως τελικά δεν φταίει για όλα ο Δήμος ή ο Δήμαρχος και κωλυσιεργεί η διαδικασία; Αλλά κάποιοι υπάρχουν άλλοι αρμόδιοι που είναι υπεύθυνοι να το κάνουν αυτό; Και ποιος είναι ο λόγος;

Λόγω αμέλειας ; Είναι εκ του πονηρού κάποιος άλλος λόγος; Γιατί σίγουρα δεν είναι δουλειά του Δημάρχου να το κάνει αυτό εκτός κι αν γνωρίζει για την καθυστέρηση!

Και για να λέμε την Αλήθεια το Δημοτικό συμβούλιο μια χαρά την έκανε την δουλειά του.Στο σημείο που του αναλογεί…αυτή την φορά…Για να δούμε θα κάνουν και οι υπόλοιποι αυτό που τους αναλογεί…;

27.10.2022

Καρπαθιακά Νέα