Σεμινάριο πρώτων Βοηθειών διοργάνωσε με επιτυχία ο Α.Σ Απόλλων Βωλάδος

Σεμινάριο πρώτων Βοηθειών διοργάνωσε με επιτυχία ο Α.Σ Απόλλων Βωλάδος

Ένα άκρως ενδιαφέρον και εκπαιδευτικό σεμινάριο 1ων Βοηθειών οργάνωσε με επιτυχία ο Α.Σ Απόλλων Βωλάδος την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 στο σχολείο Βωλάδος.

Ομιλητής μας ήταν ο κ. Κυπραίος Μερκούρης (Διασώστης Πληρώματος Ασθενοφόρου) ο οποίος αφιλοκερδώς και με ιδιαίτερο ζήλο και μεράκι πραγματοποίησε το 1ο από μια σειρά σεμιναρίων που θα γίνουν στο χωριό μας.

Ο κ. Κυπραίος έδειξε αναλυτικά όλα τα βήματα και τα πρωτόκολλα που πρέπει να τηρηθούν προκριμένου να κάνουμε σωστά Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση σε τυχόν θύμα και στην συνέχεια ανέπτυξε τον τρόπο που λειτουργεί ο αυτόματος απινιδωτής που διατηρεί ο σύλλογός μας στις εγκαταστάσεις του.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι, ανάμεσα τους και η κα. Έπαρχος κα. Νικολαιδου Πόπη, παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον τα όσα έλεγε ο ομιλητής και είχαν όλοι την ευκαιρία να κάνουν στην πράξη μια εικονική αναπαράσταση!

Ο σύλλογός μας δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει μέσα στο καλοκαίρι την σειρά αυτών των σεμιναρίων που πραγματικά αξίζει να παρακολουθήσουν όλοι! Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μερκούρη ο οποίος με αγάπη για την δουλειά του θέλησε να μας δείξει αυτές τις βασικές αρχές πρώτων βοηθειών! Επίσης για άλλη μια φορά ευχαριστούμε τον Σύλλογο Αιμοδοτών Καρπάθου που εδώ και 3 χρόνια έχει παραχωρήσει αυτόν τον απινιδωτή στο σύλλογό μας!

Ανάρτηση του Συλλόγου Απολλών Βωλάδας