Μιχάλης Χαψής για τον ΧΥΤΑ: «Υγειονομική βόμβα για την Κάρπαθο. Τι περιμένουν από τον Δήμο;»

Μιχάλης Χαψής για τον ΧΥΤΑ: «Υγειονομική βόμβα για την Κάρπαθο. Τι περιμένουν από τον Δήμο;»

Ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Όθους δηλώνει αγανακτισμένος. Δεν είναι όπως μας λέει μόνο τα τρια χρόνια που έχει το χωριό του να δει ένα έργο, είναι γιατί η υπόθεση του ανεξέλεκτου ΧΥΤΑ αποτελεί υγειονομική βόμβα για την Κάρπαθο.

«Σε λίγο τα σκουπίδια θα φτάσουν στα χωριά ενώ μέσα στον ξέφραγο χώρο του ΧΥΤΑ μπαινοβγαίνουν ανενόχλητα κοπάδια από ζώα. Είναι τα ζώα που τρώμε; Γιατί η δημοτική αρχή δεν ενδιαφέρεται; Γιατί δεν κλείνει τα ανοιχτά σημεία της περίφραξης; Τόσο δύσκολο είναι; Εδώ γίνονται τόσες και τόσες απευθείας αναθέσεις, εδώ που καιγόμαστε τι περιμένουμε; Διάβασα και τις απόψεις του Δημάρχου για το θέμα, μόνο από λόγια πάμε καλά.»

Ο κ. Χαψής δεν έκρυψε την απογοήτευση του για το θέμα «και παλαιότερα αντιμετωπίζαμε σοβαρά θέματα αλλά ειδικά το τελευταίο τετράμηνο το θέμα έχει πάρει άλλες διαστάσεις. Επιτέλους τι περιμένουν για να το φροντίσουν; Σύρμα να αγοράσουν και να κλείσουν τα ανοιχτά κομμάτια που βρίσκονται κυρίως προς τις Μενετές και τα Πηγάδια».

Σύντομα ο κ. Χαψής θα μας προωθήσει τα VIDEOS που δείχνουν κοπάδια από ζώα να «βόσκουν» μέσα στον χώρο του ΧΥΤΑ! Τα VIDEOS είναι τραβηγμένα τις τελευταίες ημέρες!

Πηγή Καρπαθιακά Νέα