Γ. Χατζημάρκος για τον κόμβο στο Νοσοκομείο Καρπάθου: "Χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια, παράβλεψη μελετητών και ιδιοκτητών"

Γ. Χατζημάρκος για τον κόμβο στο Νοσοκομείο Καρπάθου: "Χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια, παράβλεψη μελετητών και ιδιοκτητών"

Ο περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκος αναφέρεται για τον κόμβο στο Νοσοκομείο της Καρπάθου και την ολοκλήρωση του σε ανάρτηση του στο facebook. Ο κ. Χατζημάρκος επικεντρώνεται στο γεγονός της χρηματοδότησης από την Περιφέρεια ενώ πρόκειται για “παράβλεψη των μελετητών και ιδιοκτητών του Νοσοκομείου που είχαν σχετική υποχρέωση”. 

Η ανάρτηση του Περιφερειάρχη:

Όταν κτίστηκε το νέο Γ. Νοσοκομείο Καρπάθου, αποδείχθηκε ότι στην μελέτη του δεν είχε προβλεφθεί ο κόμβος της εισόδου του. Με την Περιφέρεια μας να έχει χρηματοδοτήσει την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Καρπάθου, θεωρήθηκε από κάποιους “έξυπνη” λύση η επίθεση στην Περιφέρεια για την παράβλεψη των μελετητών και ιδιοκτητών του Νοσοκομείου που είχαν και την σχετική υποχρέωση. Των δικών τους, δηλαδή, ευθυνών.

Συνηθισμένοι στην δουλειά αλλά και στην ανάληψη ευθυνών άλλων, αναλάβαμε και αυτό το έργο. Από την μελέτη του έως την χρηματοδότηση και κατασκευή του.

Ο κόμβος του Γ. Νοσοκομείου Καρπάθου στο οδικό δίκτυο Πηγάδια-Απέρι, ολοκληρώνεται.

Και εμείς σκεφτόμαστε πλέον πολύ σοβαρά, πόσο ακόμα βάρος μπορούμε να αντέξουμε.

Πόσα ακόμα έργα τρίτων φορέων, σήμερα αριθμούν εκατοντάδες, μπορούμε να υλοποιήσουμε.

Συνεχίζουμε. Με το ίδιο χαμόγελο και την ίδια άγνοια κινδύνου που ξεκινήσαμε να βάζουμε πλάτη. Γιατί, αυτό που προέχει στην δική μας πολιτική, δεν είναι η παλιά συνταγή της μετάθεσης ευθυνών. Αυτό που προέχει στην δική μας πολιτική είναι η αγάπη στον τόπο μας και η συνεχής προσφορά λύσεων