Χατζημάρκος και Βιτώρης τσεκάρουν τους προβολείς του Ποσειδώνα

Χατζημάρκος και Βιτώρης τσεκάρουν τους προβολείς του Ποσειδώνα

Ο Περιφερειάρχης στο ταξίδι του στην Κάρπαθο δεν ξέχασε τον Ποσειδώνα. Με τον πρόεδρο βρέθηκε χθες βράδυ στο γήπεδο για να δει  ένα έργο που ο ίδιος πάλεψε και έγινε προσωπικό του στοίχημα.   Γράφει λοιπόν στη σελίδα του.

“Στο γήπεδο του Ποσειδώνα Καρπάθου, χθές, με τον Πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Βιτώρη, χαιρόμαστε το φώς που άναψε πρώτη φορά !
Περπατάμε τα μεσάνυκτα σε ένα γήπεδο στο οποίο τοποθετήσαμε φωτισμό για να αυξηθεί ο χρόνος που μπορούν τα παιδιά να γυμνάζονται.
Πρώτα φτιάξαμε τον αγωνιστικό χώρο, τώρα τον φωτισμό και συζητάμε την συνέχεια. Χαιρόμαστε την μεταμόρφωση ενός χωραφιού σε πραγματική, σύγχρονη και ασφαλή αθλητική εγκατάσταση και δεσμευόμαστε οτι δεν θα σταματήσουμε εδώ. Σειρά έχουν αποδυτήρια και κερκίδες. Θα τα φτιάξουμε όλα γιατί μας νοιάζει και μας πειράζει η κατάσταση τους.
Οπως ακριβώς κάνουμε τα τελευταία χρόνια σε όλα τα νησιά μας και παραδίδουμε δεκάδες σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις στους νέους μας.
Ο Ποσειδώνας Καρπάθου είναι μία απο τις πολλές ομάδες των νησιών μας που συντηρούν τμήματα με εκατοντάδες παιδιά και το δικό μας μήνυμα σε αυτούς τους ανθρώπους που προσφέρουν κοινωνικό έργο είναι οτι Δεν Είναι Μόνοι.
Είμαστε δίπλα τους.

ΓΧ