Χειρουργήθηκε με απόλυτη επιτυχία ο π. Κοιν. Συμβουλίου ΟΛΥΜΠΟΥ, Δήμου Καρπάθου, ΗΛΙΑΣ ΒΑΣ. ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ  

Χειρουργήθηκε με απόλυτη επιτυχία ο π. Κοιν. Συμβουλίου ΟΛΥΜΠΟΥ, Δήμου Καρπάθου, ΗΛΙΑΣ ΒΑΣ. ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ  

 

 

ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ  ΗΛΙΑΣ ΒΑΣ. ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ  

Όπως πληροφορούμεθα αρμοδίως, ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ολύμπου του Δήμου Καρπάθου Ηλίας Βασ. Παπαηλίας χειρουργήθηκε χθες Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου, αργά το βράδυ με απόλυτη επιτυχία στο ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στην Αθήνα από τον καρδιοχειρουργό, Επιμελητή Α΄, Γιάννη Νενεκίδη, ποντιακής καταγωγής. Αν και παραμένει διασωληνωμένος σε μονάδα εντατικής θεραπείας, προβλέπεται σύντομα να μεταφερθεί σε κανονικό θάλαμο του Νοσοκομειακού Ιδρύματος.

Δρ Γιάννης Νενεκίδης

Δίπλα του σε όλη την περιπέτεια της υγείας του βρίσκονται η αφοσιωμένη σύζυγός του Πόπη Μπαλασκά – Παπαηλία, οι κόρες του Φούλα και Σοφία και τα άλλα μέλη της οικογένειάς του.

Οι ευχές όλων των Ολυμπιτών για γρήγορη ανάρρωση του καλόκαρδου Προέδρου τους και σύντομη επιστροφή στα καθήκοντα του τον συνοδεύουν!

Στο μεταξύ και μέχρι την επιστροφή του στην Κάρπαθο ο Γιώργος Κων. Χατζηπαπάς ασκεί τα καθήκοντα του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Ολύμπου του Δήμου Καρπάθου με την ιδιότητα του Αναπληρωτή Προέδρου μετά από απόφαση του Ηλία Παπαηλία η οποία κοινοποιήθηκε εγγράφως στον Δήμο Καρπάθου.

Τα ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΑ ΝΕΑ εύχονται στον Ηλία Παπαηλία Καλή Ανάρρωση.

22.1.2023

Καρπαθιακά Νέα