Ξεπεράστηκε θέμα αντικατάστασης προϊσταμένου στην υπηρεσία Περιβάλλοντος Δήμου Καρπάθου

Ξεπεράστηκε θέμα αντικατάστασης προϊσταμένου στην υπηρεσία Περιβάλλοντος Δήμου Καρπάθου

Το μεσημέρι της Παρασκευής, 10 Ιουνίου, σε σύσκεψη της διοίκησης του δήμου Καρπάθου, τέθηκε θέμα αντικατάστασης του υπευθύνου εργαζόμενου του τομέα καθαριότητας από τον γραμματέα του δημάρχου. Ωστόσο φαίνεται ότι υπήρξε διαφορετική άποψη από τις δυο παρατάξεις, που το τελευταίο διάστημα έχουν στηρίξει τον δήμαρχο Καρπάθου κ. Νισύριο.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες ο εργαζόμενος, που είχε ζητήσει μέρος από την άδεια που δικαιούται, υπαναχώρησε προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα. Δεν θα φύγει με την γονική άδεια που ωστόσο δικαιούται από τον νόμο. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον κ. Γιάννη Σακελλιάδη.

Οι πληροφορίες, που φτάνουν στα Καρπαθιακά Νέα, λένε ότι τόσο ο Αντιδήμαρχος κος Μανώλης Βασιλαράκης, όσο και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κος Μιχάλης Τσαμπουνιεράκης, παρουσίασαν τις διαφορετικές απόψεις τους, με αποτέλεσμα ο δήμαρχος να συμφωνήσει και να μην προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων στον ιδιαίτερα νευραλγικό τομέα περιβάλλοντος και καθαριότητας.

Μάλιστα να υπενθυμίσουμε ότι έχει περάσει ένας μήνας από το αίτημα προς την αποκεντρωμένη για να μπορεί το τμήμα να εργάζεται τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες ωστόσο μέχρι σήμερα δεν υπάρχει θετική γνωμοδότηση με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται το πρόγραμμα των εργαζομένων. Επίσης ο Δήμος Καρπάθου βρίσκεται σε διαδικασία σύναψης συνεργασίας με ιδιώτη για την αποκομιδή μέρους των απορριμμάτων του νησιού.

πηγή Καρπαθιακά Νέα