Χωρίς κρούσμα και σήμερα η Κάρπαθος. Η Πολιτική Προστασία θα συνεδριάσει αύριο;

Χωρίς κρούσμα και σήμερα η Κάρπαθος. Η Πολιτική Προστασία θα συνεδριάσει αύριο;

 

 

Σήμερα ανακοινώθηκαν  3316 κρούσματα, 50 θάνατοι και 310 διασωληνωμένοι. Δυστυχώς ο αριθμός όλο και αυξάνεται και πολλές είναι οι πόλεις της χώρας που γονατίζουν από τον όγκο των ασθενών.

Στην Κάρπαθο σήμερα Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου, δεν ανακοινώθηκαν κρούσματα, όμως  στην Κρήτη καταγράφονται 42, η Ρόδος είχε 9 κρούσματα και 3 στην Κάλυμνο.

Αύριο είναι η προγραμματισμένη  συνεδρίαση του οργάνου της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, όμως σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ήδη αναβλήθηκε.

Να υπενθυμίσουμε ότι την  περασμένη Παρασκευή στην ευρεία συνεδρίαση που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Καρπάθου συμμετείχαν και οι αρχηγοί της αντιπολίτευσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου καθώς επίσης και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καρπάθου.

Σχετικά με τις έξι δράσεις για την θωράκιση του νησιού που αποφασίστηκαν, απομένει να δούμε πως θα υλοποιηθούν, με δεδομένο τη μη συμμετοχή προσωπικού του Νοσοκομείου.

Επίσης το δεύτερο θέμα: «Προτάσεις για εύρεση χώρου προσωρινής φιλοξενίας λαθρομεταναστών σε περίπτωση που εισέλθουν στο νησί». Έχει οριστεί να συζητηθεί αύριο  Παρασκευή.