Γιορτινές Ευχές από τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ!

Γιορτινές Ευχές από τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ!

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Ποσειδών εύχεται σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, όλων των αθλητικών τμημάτων, στους τεχνικούς, στα μέλη και στους φίλους του Συλλόγου μας, όπως και σε όλους τους φίλους της Καρπάθου, Χρόνια Πολλά, καλά Χριστούγεννα και τις καλύτερες ευχές για το νέο έτος 2021! Με υγεία, χαρά, χαμόγελα, αγάπη, ευτυχία, ειρήνη, δύναμη, ελευθερία, πρόοδο και επιτυχίες ατομικές, ομαδικές και οικογενειακές. 

Ο Αθλητικός Σύλλογος Καρπάθου, “Ποσειδών” είναι το επίσημο ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο της Καρπάθου, εκπροσωπώντας το νησί σε κάθε είδους αθλητική διοργάνωση τόσο στα Δωδεκάνησα και όλη την Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό – όπου μας δίνεται η ευκαιρία αλλά και η δυνατότητα να συμμετέχουμε.

Το νέο έτος 2021 είναι η επέτειος συμπλήρωσης 75 ετών από την ίδρυση και την έναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων του Σωματείου μας. Συμπληρώνουμε δηλαδή 75 συνεχόμενα χρόνια αθλητικών δραστηριοτήτων με πάρα πολλές αθλητικές επιτυχίες και έχουμε στόχο αφού ξεπεράσουμε την πανδημία, τη μάστιγα της εποχής, να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και ανάλογη συνέχεια.