Κάρπαθος. 7.440 ευρώ το δίμηνο για τη γραμμή του Δημότη

Κάρπαθος. 7.440 ευρώ το δίμηνο για τη γραμμή του Δημότη

Αναρτήθηκε στο Διαύγεια το χρηματικό ένταλμα ύψους 7.440 ευρώ που αντιστοιχεί στο δίμηνο 21 Ιανουαρίου 2021 έως 21 Μαρτίου 2021 και έχει να κάνει με τη δαπάνη για την παρεχόμενη γραμμή Δημότη του Δήμου Καρπάθου (2245023000).

Η γραμμή του Δημότη ξεκίνησε στα μέσα του Οκτωβρίου 2020 και σύμφωνα με το δελτίο τύπου είχε εκδώσει ο Δήμος Καρπάθου:

«Πρόκειται για μια καινοτόμα πρωτοβουλία που δείχνει ότι ο Δήμαρχος Καρπάθου  προτάσσει  τον  δημότη, την  ζωή  του,  την  εξυπηρέτησή   του από τον Δήμο για τα προβλήματα της γειτονιάς του. Όπως δε τονίζει ο Δήμαρχος Γιάννης Νισυριος,  «Ασφαλώς το Δημαρχείο και το Γραφείο του Δημάρχου και όλων των συνεργατών του είναι ανοικτό. Με αυτή την πρωτοβουλία, με την Ανοικτή Γραμμή, επιδιώκουμε να διευκολύνουμε παραπέρα τους δημότες».

Εκτός από τη γραμμή Δημότη, στο Δημαρχείο  και πάλι με πρωτοβουλία του Δημάρχου έχει τοποθετεί κουτί παραπόνων στην είσοδο του Δήμου. Επίσης εξακολουθούν οι γνωστοί τρόποι επικοινωνίας, τα emails και τα τηλέφωνα.

Θα είχε ενδιαφέρον να γνωρίζαμε το παραπάνω δίμηνο κόστος σε πόσες τηλεφωνικές κλήσεις αντιστοιχεί κι αν το κουτί παραπόνων γνωρίζει ανταπόκριση από τους δημότες.